18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Azt hitted, ruhákra is szükség van egy divatbemutatón? Maradi vagy!

Egy dán tervező anyaszült meztelenül zavarta végig az egyébként cseppet sem modellalkatú modelljeit a kifutón, így adózva az emberi test szépségének.

Nicholas Nybro összes modellje mezítláb caplatott végig a kifutón, néhányan félmeztelenül, egy-egy szőrmegolyóba vagy csuhába csomagolva, sokan viszont teljesen meztelenül kószáltak a méretes lovasszobrok között. A dán tervező egyébként az emberi test egyetemes szépsége előtt szeretett volna térdre borulni a show meztelenséget ünneplő modelljeivel.

Sajnos nem a high fashion dekonstrukciójának végső állomása volt tehát a dán divatbemutatója, így viszont legalább kevésbé tűnik öncélúnak a dolog – meg különben is, a műbalhékban erős Rick Ownesnek is bejött a faroklengetés, szóval nyugodtan lehet ilyesmivel próbálkozni a divatheteken. Nybro egyébként nem kimondottan modellalkatú hölgyekkel és urakkal dolgozott, jó pár „tökéletlen”, idősödő és hízásnak indult emberi test is megjelent a monumentális szobrok övezte kifutón. Hogy megmutassa, nem csak más tollával péniszével képes ékeskedni/verni a csalánt, a show lezárásaként maga Nybro is nekivetkőzött és végiglejtett amúgy a színpadon, kiderült tehát az is, hogy nem csak a szája nagy a dánnak.

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra