Megint elsütötte Katalin hercegné az Alexander McQueen ruhát

Vilmos herceg neje jól láthatóan nagy rajongója a krémszínű kabátruháknak. Mutatjuk, mit viselt egy belgiumi megemlékezésen!

Nem sokat lazsált Vilmos herceg és Katalin hercegné, akik a lengyel és németországi turnét követően Belgiumba látogattak, hogy megemlékezzenek a harmadik yperni csata 100. évfordulójáról. Ez a csatát az első világháború egyik legvéresebb ütközeteként tartják számon, az egyik oldalán a brit, ausztrál és új-zélandi, kanadai és dél-afrikai erők a másik oldalon a német császári hadsereg közt folyt Passendale falu birtoklásáért. Az 1917. július 31. és november 6. közt lezajlott harcokban a két oldalon összesen több mint 700 ezer ember sebesült meg vagy esett el.

Két év után újra előkerült az Alexander McQueen kabátruha.
Két év után újra előkerült az Alexander McQueen kabátruha.Fotó: Getty Images

A cambridgei-i hercegné két kabátruhát vitt az megemlékezésre és mindkettőben úgy festett, mintha ráöntötték volna. Az egyik ugyanaz a klasszikus Alexander McQueen darab volt, amiben Charlotte hercegnőt vitte keresztelni 2015 júliusában. A nagyméretű hajtókával ellátott darabot ezúttal tollas Lock & Co kalappal, szürkés velúrcipővel és pipacsos gyémántkitűzővel viselte, utóbbival az áldozatok emléke előtt kívánt tisztelegni – írja a Daily Mail.

A 35 éves hercegné jól láthatóan ragaszkodik a brit luxusmárkához, eddig olyan meghatározó eseményeken jelent meg a divatház ruháiban, mint György herceg keresztelője vagy a saját esküvője 2011-ben.

Szürke csipkével kivert gyapjú kabátruha.
Szürke csipkével kivert gyapjú kabátruha.Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Szemfülesnek kell lenni ahhoz, hogy kiszúrjuk a különbséget a megemlékezésen viselt kabátruhák között, de az utolsó napon viselt, szürke csipkével megbolondított krémszínű darabot a másik kedvenc házitervező, Catherine Walker kollekciójából választotta a hercegné, aki halványszürke és rózsaszín Jane Taylor kalappal, illetve barna velúrcipővel kombinálta a “Melrose” fantázianéven futó ruhát. Neked melyik kabátruha tetszik jobban? Szavazz a kedvencedre!

Szerintem...

  • Mindkettő nagyon egyszerű és elegáns. 569
  • A krémszínű Alexander McQueen kabátruha a szebb. 348
  • A virágos csipkével kivert Catherine Walker kabátruha a szebb. 215
  • Egyiket sem venném fel. 55
  • Nem tudok különbséget tenni a két kabátruha között 15
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.