Melania Trump vagy Brigitte Macron volt a csinosabb Párizsban?

A 47 éves Trumpné Diorban, a 64 éves francia first lady Louis Vuittonban nyomta le a találkozót. Szavazzatok!

A G20 csúcstalálkozót követően Párizsban tett hivatalos államfői látogatást Donald és Melania Trump, akik természetesen az elnöki párral is találkoztak. Sőt, az amerikai elnököt annyira lenyűgözte a francia first lady, hogy még egy szexista bókot (“You're in such a good shape” azaz "Nagyon jól tartja magát") is elejtett Macron 25 évvel idősebb feleségének.

De maradjunk inkább a kaptafánál és nézzük meg, hogy milyen ruhákkal készült a nagy találkozásra a centrista elnök felesége és a saját first lady stílusára lassan rátaláló Trumpné, aki egyébként a 90-es években abban a reményben költözött Párizsba, hogy egy napon sikerül betörnie a divatvilágba.

Jackie Kennedy stílusát idéző, visszafogott, de elegáns Dior ruha Melania Trumpon és kék cipővel kombinált ápolónő egyenruhára emlékeztető modern kabátruha Brigitte Macronon a párizsi Invalidusok Háza előtt.

Trumpné visszafogott Diorban, a francia first lady modern fehérben.
Trumpné visszafogott Diorban, a francia first lady modern fehérben.Anadolu Agency / Getty Images Hungary

A Daily Mail szerint mindkét nő tudatosan figyelembe vette a francia zászló színeit (piros, fehér, kék) a szettek összeállításánál, bár Melania Trump maradt a konzervatívabb megjelenésnél, a vastag öveknél és a midiszoknyáknál, míg Brigitte Macron inkább az A-vonalú, térd felett elvágott egyrészeseket és vagány kabátokat részesítette előnyben. A 47 éves Trumpné egyébként couture Dior ruhákat csomagolt az útra, Macronné pedig jól láthatóan nagy rajongója a Louis Vuitton munkásságának.

Ebben az ujjatlan, vintage hatású, övvel átfogott Dior ruhában jelent meg az amerikai first lady a Bastille Day nyitóünnepségén a Champs Elysees-n. Macronné ruhával passzoló kabátot és táskához igazított nude körömcipőt viselt az eseményen.

Trumpné virágos ruhában, Macronné sötétkékben és nude körömcipőben.
Trumpné virágos ruhában, Macronné sötétkékben és nude körömcipőben.Anadolu Agency / Getty Images Hungary

Brigitte Macron egy fekete-fehér virágokkal díszített rövidujjú Louis Vuitton miniruhát választott az Eiffel-torony második emeletén található Michelin csillagos Le Jules Verne étteremben tartott közös vacsorára. Melania Trump ennél egyel feszengősebb, piros övvel kombinált sötétkék-fehér szűk ruhát viselt a lakomán.

Szerintetek ki volt a csinosabb a párizsi találkozón, a 64 éves Macronné, aki egyébként 25 évvel idősebb férjénél vagy a 47 éves Melania Trump, aki viszont 24 évvel fiatalabb az elnökúrnál? Szavazzatok!

Ki volt az elegánsabb elnökfeleség Párizsban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek