A hotel, ahol gitárokat hoz a szobaszerviz

A berlini hotelben gitárokat és szintetizátorokat is lehet rendelni a reggeli mellé, a felső szinteken pedig két stúdió is helyet kapott.

A berlini nhow egy zenés hotel, és ez esetben úgy tűnik, ez nem csak azt jelenti, hogy lélekölően unalmas zenék szólnak minden helyiségben, vagy egyszer ott szállt meg Keith Richards. Szól persze itt-ott a zene is, a különböző liftekben különböző műfajú zenét hallgathatnak például a vendégek abban a 20-25 másodpercben, amíg megérkeznek a harmadikra.

A lényeg viszont nem ez, hanem a hotel legfelső szintjén berendezett két stúdió, amiknek köszönhetően a hotelben megszálló zenészeknek a technikai felkészültség hiányában sem kell búcsút intenie egy-egy hirtelenjött ötletnek. Olyannyira nem, hogy a fürdőszobákban elhelyezett XLR kábeleknek köszönhetően a zuhanyzóból kilépve máris belekezdhet bárki az alapok lefektetéséhez.

A Karim Rashid által tervezett, rózsaszín (és elég mutatós) belső ezenkívül koncertek és kiállítások szervezésére is lehetőséget ad. Plusz lehet gitárt vagy szintetizátort hozatni a szobaszervizzel. Van egyébként bájosan szerencsétlen imázsfilmjük is, amiben azért viszonylag egyértelművé teszik, hogy a gitárok mellé csak fejhallgató jár, erősítő már nem. Egyébként mindez úgy napi 30.000 forinttól elérhető, ha valaki arra járna.

Oszd meg másokkal is!
Mustra