20 év után mondott igent a 93 éves menyasszony

Frank 20 éven át hajkurászta a mindig nemet mondó Sylvia Martint, de Sylvia végül igent mondott, egy sikeres Facebook posztnak köszönhetően pedig még híres is lett.

Az ausztrál Sylvia Martin és a nála 5 évvel fiatalabb, 88 éves Frank Raymond 20 éve kerülgetik egymást, mint macska a forró kását, de Frank kitartó munkája úgy tűnik végre meghozta gyümölcsét: Sylvia beadta a derekát, és igent mondott. A menyasszonyi ruha kiválasztása körül kialakult, több ezer szavazót megmozgató Facebook szavazás miatt pedig akarva-akaratlanul némi hírnévre is szert tett az ifjú pár - írja a Canberra Times. 

Bordó, bordó, bordó

Sylvia 4 opcióját elnézve úgy tűnik, a menyasszony eleve úgy lépett be az eset miatt nem kevés ingyenreklámra is szert tevő Birdsnest névre hallgató boltba, hogy neki bizony bordó ruhára van szüksége, azt azonban valószínűleg nem sejtette, hogy a ruhaválasztásban nem csak a bolt eladói, de 7000 másik ember is segítségére lesz. Sylvia és a világ végül a ’C’ mellett döntött, a kétségkívül a lájkokért is hálás Birdsnest pedig neki is ajándékozta a csipkeruhát. Azóta egyébként egy reggeli beszélgetős műsorban is feltűnt az ifjú pár, Frank ki is használta az alkalmat, hogy megismertethessen az ausztrálokkal néhány rendhagyóbb táncmozdulatot.

Az ostrom  

Sylvia egyébként özvegy, és a korábban elhalálozott volt férje miatt utasította eddig vissza Frank szűnni nem akaró ostromát. 2016-ban úgy tűnt, hiábavaló volt Frank kitartása, a lebetegedő özvegy Canberrába költözött a családjához, Tasmania szigetén hagyva Franket. De Sylvia felépült, felhívta a leendő férjet, és arra kérte, csatlakozzon hozzá Canberrában, amit Frank meg is tett, és természetesen azonnal meg is kérte Sylvia kezét, aki 20 év után feladta az egyszemélyes függetlenségi háborúját, és igent mondott. Minden jó, ha a vége jó!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek