Tudd meg, mi a kertész titka!

Június 8-án mutatják be a Cirko-film forgalmazásában A kertész titkát (Rosemari, norvég-dán-német film norvég nyelven, magyar felirattal, 2016, 95 perc), erre a filmre nyerhetsz most veünk jegyet!

A film története röviden: esküvői vacsoráján a fiatal újságírónő, Unn Tove pár órás újszülöttet talál a női mosdóban. A gyereket át kell adnia a gyámhivatalnak. 16 évvel később feltűnik az ajtajában egy eltökélt és energikus lány: ő az egykori csecsemő, aki most meg akarja találni biológiai szüleit. Együtt kezdenek keresésbe. Kutatásuk során megismerkednek egy bogaras egykori bokszolóval és pornófilmproducerrel, akinek az elbeszélése révén körvonalazódik egy szabad szerelem és egy súlyos titok története.

A rendező és forgatókönyvíróSara Johnsen, a főszereplők Tuva Novotny és Ruby Dagnall. Még többet megtudhatsz a film Port-hu-s adatlapjáról.

Nyerhetsz jegyet - de szorít az idő!

 A film forgalmazója, a Cirko-film jóvoltából 5x2 darab jegyet sorsolunk ki azok közt, akik időben megírják a választ a következő kérdésre: a rendező, Sara Johnsen volt az egyik alkotója a nagy sikerű norvég filmnek, melyet 2004-ben mutattak be Magyarországon. A film címében szerepel egy ország: A legtöbb ember ...-ban él. Melyik ország ez?

A megfejtéseket a press@cirkofilm.hu címre várjuk június 8-a déli 12:00 óráig bezárólag, a szerencsés nyerteseket a Cirko-film fogja értesíteni. Sok szerencsét!

plakát
Blogmustra