Kinek áll jobban a diszkógömb ruha?

Továbbra is felkapott a csillogás a vörös szőnyeges eseményeken. Ezen a héten ezüstben vonuló színésznőkről szavazhattok!

Legutóbb olyan divatikonnak kikiáltott celebnők összeöltözéseiről dönthettetek, mint Rihanna és Kendall Jenner, ezúttal pedig arra szavazhattok, hogy melyik színésznőnek áll jobban az ezüst ruha a vörös szőnyegen. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen formában van jelen a csillogás a díjátadókon és premiereken, ti pedig szavazzatok a legjobbra!

Ellie Reed vs. Annie Ilonzeh

Az 1988-ban született Reed a Netflixen futó Girlboss című sitcom hollywoodi premierjén jelent meg az ezüst flitteres miniben, míg 33 éves kolleganője, szintén Hollywoodban, a The Birth of Nation bemutatóján viselte a rövidujjú fazont, amit Aidan Mattox tervezett és körülbelül 121 ezer forintot kérnek érte a Saks webáruházában. Szerintetek kinek állt jobban a diszkógömb ruha?

Ellie Reed vs Annie Ilonzeh
Getty Images

Kinek áll jobban az ezüst miniruha?

Naomi Scott vs. Ruth Wilson

A brit színésznő-énekesnő, Naomi Scott a Power Rangers kaliforniai bemutatóján pózolt a Chanel 2017-es tavaszi-nyári kollekciójának kombinéruhás luxusdarabjában, ami remekül passzolt a Dean Israelite által rendezett sci-fi extravaganciájához. A 35 éves Ruth Wilson egyel visszafogottabb formában, steppelt blézerrel, fekete csipkefelsővel kombinálta a ruhát az idei Tribeca Filmfesztiválon tartott Chanel Artist Dinneren New Yorkban. Szerintetek melyik angol híresség mutatott jobban Chanelben, szavazzatok a legjobbra!

Naomi Scott vs Ruth Wilson
Getty Images

Kinek áll jobban a Chanel?

Erinn Hayes vs. Hayley Orrantia

A 40 éves Hayes a Hogyan legyél latin szerető hollywoodi premierjén pózolt a mélyen dekoltált ezüst-bronz koktélruhában, a Goldberg család című sorozatból ismert Hayley Orrantia pedig a People magazin partiján sütötte el az ujjatlan darabot szinten Hollywoodban. Melyik színésznőn állt jobban az elegáns forma, szavazzatok!

Erinn Hayes vs Hayley Orrantia
Getty Images

Kinek áll jobban a koktélruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek