Őrület: Kirsten Dunst kétszer vette fel ugyanazt

Nemcsak Keira Knightley szereti egynél többször felvenni ugyanazt a dizájnerruhát, hanem szőke kolleganője, Kirsten Dunst is, aki a párizsi haute couture divathéten megtartott Dior show első sorába ült be abban az elefántcsont színű Christian Lacroix csipkeruhában, amit egyszer viselt már a Vanity Fair Oscar-bulin is 2004-ben.

Mélyen dekoltált csipkeruha 2017-ben Párizsban.
Mélyen dekoltált csipkeruha 2017-ben Párizsban.David M. Benett / Getty Images Hungary

A 34 éves színésznő ruhaválasztására stylistjai, a szakmában régi motorosnak számító Nina és Clare Hallworth hívták fel a figyelmet az Instagramon. A stylist-páros nemcsak Dunst stílusfejlődésére lehet büszke, nekik köszönheti vörös szőnyeges sikereit többek között Jennifer Aniston és Reese Witherspoon is – írja a Whowhatwear.co.uk.

Ugyanebben a miniruhában mulatott Dunst 2004-ben is.
Ugyanebben a miniruhában mulatott Dunst 2004-ben is.Jean-Paul Aussenard / Getty Images Hungary

A 13 évvel ezelőtti vintage ruha azért számít ekkora hírnek a médiában, mivel az A-listás színésznők körében egyáltalán nem megszokott, hogy kétszer viseljék ugyanazt a dizájnerruhát, sőt a legtöbb esetben ezeket csak kölcsönbe kapják a divatházaktól és a rendezvény után vissza kell azt adniuk a tervezőnek.

Persze vannak olyan sztárok, akik megveszik ezeket a ruhakölteményeket és beakasztják a ruhásszekrénybe, de filmpremierre vagy díjátadóra már csak a bátrabbak merészkednek el ugyanabban az estélyiben. Bár ha valamelyik sztár menedzsere rájön, hogy mekkora hírértéke van egy ilyen, számunkra teljesen természetes húzásnak, még az is előfordulhat, hogy több híresség is felveszi majd ugyanazt azt “elnyűtt” ruhát a jövőben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra