Critics‘ Choice Awards: kinek áll jobban a báli ruha?

Míg a New York-i Billboard Women in Music gálára nem igazán volt kedvük kiöltözni a hírességeknek, addig az idei Critics ‘Choice Awards vörös szőnyegén egymást érték a szebbnél-szebb dizájnerruhák. A hajtás mutatjuk, hogy mely hírességek választottak hasonló estélyit az eseményre, ön pedig megszavazhatja, hogy kinek állt jobban!

Nicole Kidman vs. Emma Stone

Nicole Kidman az amerikai filmkritikusok Santa Monica-i díjátadójára egy fekete Brandon Maxwell ruhát választott, ami kiemelte karcsú alakját és lapos haját, az estélyit pedig Fred Leighton ékszereivel dobta fel. Hasonló estélyiben gondolkodott Emma Stone is, aki egy flitteres míderrel ellátott Roland Mouret ruhában örülhetett annak, hogy új filmje, a Kaliforniai álom hét szobrot nyert a gálán. A 28 éves színésznő Jimmy Choo cipővel és Cartier ékszerekkel egészítette ki az ünneplős feketét. Nézze meg a ruhákat és szavazzon, kinek áll jobban a kivágott estélyi!

nicole kidman emma stone
Jeffrey Mayer, Gregg DeGuire/Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a kivágott fekete estélyi?

Janelle Monáe vs. Lisa Bonet

A 31 éves R&B/soul énekesnő, Janelle Monáe Nicci Hou kollekciójából választotta ezt az övvel átfogott, fekete-fehér kockás báliruhát, amit Emm Kuo doboztáskájával és Charlotte Olympia arany szandáljával dobott fel a vörös szőnyegen. Míg az énekesnő maci frizurával és nyakörv nyaklánccal tette fiatalossá ruháját, addig Lenny Kravitz exneje, Lisa Bonet fekete kiegészítőket választott asszimetrikus szabású zebra-mintás ruhájához. A 49 éves színésznő ruhaválasztása megosztotta a sajtót, a stylebistro.com szerkesztői például a legjobban öltözött sztárok közé sorolták, a mirror.co.uk szerint pedig Bonet volt az egyik legrosszabbul öltözött híresség a gálán. Ön mit gondol? Szavazzon!

janelle monae lisa bonet
Steve Granitz, David Livingston/Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a fekete-fehér ruha?

Anna Chlumsky vs. Leslie Mann

Az alelnök és a Hannibál sorozatokból ismert Anna Chlumsky a Halston Heritage kollekciójából választott magának estélyiruhát, amit Tyler Ellis doboztáskájával és a Forevermark ékszereivel viselt a vörös szőnyegen. Nemcsak a 36 éves színésznő szerint menő idén a piros, hanem Judd Apatow felesége, Leslie Mann szerint is, aki Jimmy Choo szandállal viselte a fodros Greta Constantine ruhát a gálán. Melyik színésznőn állt jobban a földig érő piros ruha, szavazzon!

anna chlumsky leslie mann
Jon Kopaloff, Steve Granitz/Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a piros ruha?

Bella Thorne vs. Kate Beckinsale

Természetesen erről a díjátadóról sem hiányoztak az áttetsző ruhák, melyek közül talán Bella Thorne és brit kolleganője, Kate Beckinsale viselték a kevésbé közönséges verziókat. A 19 éves színésznő ezüst flitteres Alexander McQueen ruhája talán egyel merészebb volt, mint Beckinsale puffos ujjú, kristályokkal kirakott Reem Acra ruhája, de döntse el ön, hogy kinek állt jobban!

bella thorne kate beckinsale
Steve Granitz/Getty Images Hungary

Kinek állt jobban az áttetsző ruha?

Oszd meg másokkal is!
Mustra