A LifeTilt csak vékony nőkre ad ruhát

LifeTilt Ruhak 0371 SLIDER T-1024x560
LifeTILT

A LifeTILT blog és életmódprogram gurujának (Balogh Tamás, alias Benedek Bence) bicskanyitogató stílusáról nem szoktunk gyakran értekezni, pedig lehetne: aki pont őt akarja követni, hát tegye, bár sosem fogjuk megérteni, miért képes valaki attól életmódot váltani, hogy az edző paraszt, lekezelő stílusban adja az alapot a dolgohoz.

Most azonban a LifeTILT újabb mérföldkőhöz ért és ételek, életmódtanácsok és étrendkiegészítők után már ruhákat is gyárt az őket elvakultan követőknek, akik majd nyilván meg is fogják venni a modorosan laza szöveggel promózott cuccokat. Már ha elég vékonyak hozzá, de erről később.

"A mostanra elkészült LifeTILT ruházat pont olyan lett, mint minden a LifeTILT-en. Elegáns, egyedi, és legfőképpen minőségi. Az itt látható ruhákat külön megterveztük, levarratuk, és amire a legbüszkébb vagyok, hogy nem követtük azt a prolitempót, hogy ordas nagy hatalmas betűkkel rányomtuk mindenhova a LifeTILT feliratot" – írják a blogon. Tényleg csak egy mély ülepű gayta hátuljára van ordas nagy betűkkel keresztbe nyomva a LifeTILT felirat, de a lényeg valószínűleg, hogy a szerző leírhatta a prolitempó szót.

lifetilt-ruházat-bőnadrág-1024x526
LifeTILT

Ez mondjuk még nem is annyira érdekes, a LifeTILT ugyanis vállaltan és direkt olyan, amilyen, abból épített karriert Balogh, hogy nem finomkodik. Szépen bemutatják a fekete, edzőterembe való holmikat egymás után, megtudjuk, hogy az alapító kedvenc testrésze a láb és fenék, de a végén jön csak az igazi hamisítatlan lifeTILTes stílus:

"A LifeTILT Ruházatból nem csináltunk nagyméretet. XS, S, M, és M/L-es méretben készültek a ruhák és ehhez a döntésemhez végig ragaszkodtam. Ha hordani akarod, akkor tegyél érte, hogy fel is tudd venni. A LifeTILT Ruházatot csak akkor veheted fel, ha az alakoddal kiérdemlted". Hát hajrá, érdemelje ki ön is, hogy vehessen ruhát, amiben aztán eljárhat edzeni! Ha amúgy sincs sok önbizalma az edzőteremben a kisportolt nők között, akkor majd most biztos lesz kedve lemenni gyúrni, hogy még ruhát se kap, amíg le nem fogy. Ha mégsincs kedve egy gatya kedvéért fogyni és nem jön be a szándékosan suttyó stílus, akkor meg inkább nyomjon a cikire.

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2809) (2872) Ciki!
Mustra