Szén-dioxid a szem alá, ez az új őrület

Az Instagramon terjed a legújabb kozmetikai őrület, hol máshol: egyesek ugyanis annak reményében, hogy csökken a szemük alatti sötét karikák mérete, szén-dioxidot fecskendeztetnek az érzékeny bőrbe, mely állítólag stimulálja a kollagéntermelést, ami állítólag jó. 

Fenti videóról sokminden eszünkbe jutott, csak az nem, hogy kipróbálnánk ezt az őrületet: akkor inkább életem végéig sminkelem magam. Nem teljesen világos az sem, mi lesz a kezelés folyománya, de valószínűleg lelohad a bőr legalább annyira, hogy a páciens haza tudjon botorkálni, aztán meg még az is lehet, hogy a sötét karikák egy ideig fel se tűnnek neki.

Nem elszigetelt esetről van szó, itt egy másik felvétel is, igaz, itt az eredmény azért visszafogottabb – szerencsére:

* علاج الهالات السوداء * بعيادة الفنطاس كلينك @alfintasclinic جلدية...ليزر...اسنان الفنطاس- قطعة ٣ شارع عبدالله الحمدان - عمارة بدرية الطابق الثاني *Tel:23908028 *whatsapp: 96971313 _________________________________ #عيادات_الكويت #كاربوكسي #كربون #حقن_الكربون #علاج_الهالات #حقن_الهالات #الهالات_السوداء #علاج_البشرة #طبيبي #جلدية #دليل_العيادات #كويتيات #ليزر #تجميل #عروض_العيادات #فيلر #بوتكس #kuwait #instagramq8 #carboxy #carboxytherapy #kuwaitdoctors #q8clinic #undereyecircles #darkcircles #beauty #beautyvideos #instakuwait #medicalvideos #dermatology

InstaBeauty Q8 (@instabeautyq8) által közzétett videó,

A Daily Mail beszámolója szerint a kezelés nem fáj, csak némi feszítő érzést kell elviselni és a gáz magától eloszlik a szervezetben, tehát nem okoz maradandó károkat a dolog – elvileg. Ausztráliában 75-200 dollár (15-41 ezer forint) között lövik tele a szemek alatti táskákat szén-dioxiddal, magyar lehetőségeket viszont sajnos nem találtunk, nálunk még csak a lézeres hámlasztás megy.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek