Így spórolhat kétmilliót ruhákon

A Fashionista készített egy galériát, amelybe dizájnertermékeket és azok másait gyűjtötte össze. Nem, nem csak inspirálódásról van szó, egy-két páros esetében ugyanis konkrétan mintha ugyanazt a terméket látnánk. Ez zavaró lehet egyrészt a dizájnmárkáknak, másrészt azok vásárlóinak, jó hír viszont azoknak, akik kevés pénzből akarnak úgy kinézni, mintha luxusmárkák ruháit vették volna meg – több ezer dollárért. Ha utóbbi csoportba tartozik, akkor olvasson tovább, ugyanis összeszedtük mi is a tíz párosból kilencet – egy termék ugyanis időközben eltűnt a honlapról.

Az rögtön kiderül, hogy a számunkra eddig ismeretlen PixieMarket eléggé koppintós: az MSGM 150 ezer forintos felsőjét például pont tizedannyiért árulja, a Tibi farmer overáljának másolatát viszont az eredeti ár negyedéért. A Milly 2016-os tavaszi kollekciójából származó top árát sajnos nem tudjuk, de valószínűsíthető, hogy nem 112 dollárba (azaz 30 ezer forintba) kerül, mint amennyiért a PixieMarket árulja.

Az Aquazzura rojtos szandálja elég népszerű: nemcsak Ivanka Trump, de a Zara is meglátta benne a fantáziát. A galéria legértelmezhetetlenebb terméke minden kétséget kizáróan a Gucci és a Zara belebújós cipője: a bőrből készült lábbelit ugyanis elvileg lehet úgy is hordani, hogy a sarkát letapossuk. Megmondtuk már: a divat mindent lenyom a torkunkon. Nem is szaporítjuk tovább a szót, irány a galéria, ahol láthatja is, miről beszélünk.

Mustra