Perlik Kate Middleton esküvői ruhájának tervezőjét

2011. április 29-én, azaz öt évvel ezelőtt tartották Vilmos Herceg és Kate Middleton esküvőjét. A ceremónia előtti hetekben megindultak a találgatások, hogy vajon ki készíti a leendő hercegné ruháját, aztán hamar ki is derült, hogy az Alexander McQueen márkát és a vezetőtervezőt, Sarah Burtont érte a megtiszteltetés. Hiába telt el fél évtized a nagy nap óta, Christine Kendall esküvőiruha-tervező beperelte Burtont és a márkát, mert szerinte csúnyán koppintották őt, írja a Jezebel.

Kendall szerint a divatház megsértette az ő szerzői jogait, mert ő öt hónappal az esküvője előtt küldött néhány ötletet egy 1950-es évek ihlette ruhára Middletonnak, amire aztán csak egy köszönőlevél érkezett és ennyi. A nő ügyvédje elmondta, nem a hercegnét és a királyi családot/palotát szeretnék perelni, mert nem is feltételezik, hogy ők hibáztak volna.

GettyImages-113264844
Pascal Le Segretain / Europress / Getty

A Women's Wear Daily elérte a McQueen sajtósát, aki elmondta, hogy Kendall négy évvel ezelőtt lépett velük kapcsolatba és ők akkor szereztek arról tudomást, hogy a nő szerint őt koppintották. „Sarah Burton egyetlen rajzot sem látott Kendalltól és akkor hallott róla először, amikor 13 hónappal az esküvő után megkereste őt. Ebben a történetben nincsen ha és talán: az egész követelés nevetséges” – zárta rövidre.

Ön mit gondol?

Oszd meg másokkal is!
Mustra