Kim Kardashian régi szettjei igazi állatorvosi lovak

Bár mostanában Kim Kardashiant leginkább férje, Kanye West fájóan drága Yeezy cuccaiban vagy az Olivier Rousteinggel ápolt jó kapcsolat miatt Balmain ruhákban látni, azért ez nem mindig volt így. Olyan sokat nem is kell visszamenni az időben: elég a West előtti évekből csemegézni (ahogy a MarieClaire is tette), bőven belefutni olyan szettekbe, amiket valószínűleg letagadna a semmiről híressé vált celebnő.

2006-ban Kardashiant érdek baráti kapcsolat fűzte Paris Hiltonhoz, ami nemcsak közös képekben, de hasonló stílusban is manifesztálódott. Összességében elmondható, hogy a valóságshow-sztár rajongott a fehérért, az ormótlan kistáskákért és mindenért, amivel az egyébként is nagy melleit még jobban hangsúlyozhatta. Sajnos nem álltak tőle távol a térd alatt végződő csizmák sem, amik az alacsony termete miatt még jobban összenyomták optikailag, és elég sokszor párosította az egyszerű farmereket valamilyen selyemre hajazó, egyébként poliészter felsőkkel.

Az irodista fazon többször is visszaköszönt Kardashiannál: a fehér blúzra húzott, dekoltált pulóvereket időről időre viszontláthatjuk rajta, ahogy a testre simuló, fényes anyagból készült ruhákat is. Ha mindezeket megnézné képeken is, irány a galéria!

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek