Melyik pasin jobb ugyanaz a bomber?

Viszonylag kevésszer szerepelnek férfiak a Kinek áll jobban posztjainkban. Ennek két nagyon egyszerű oka van: vagy szmokingban/öltönyben jelennek meg, aminek már a látványától is kómába esünk, vagy olyan szerelésekben nyomulnak, amiknek annyira van közük egymásnak, mint almának a körtéhez. Most viszont jó hírrel szolgálhatunk: e heti posztunkba két páros is került, illetve Taylor Swift és Andreja Pejić.

Pasik Saint Laurent-ben

Keith Richardshoz és Justin Bieberhez egyszerre csengethetett a Saint Laurent postása, ugyanis mindketten ugyanazon a napon (egészen pontosan február 24-én) viselték a márka pálmafás bomberdzsekijét – ráadásul mindketten egy koncerten. A Rolling Stones gitárosa a Morumbi Stadionban játszott bandájával, a pezsgőszínű bomberhez pedig királykék inget, sötét nadrágot és egy szürke sportcipőt húzott fel.

Bieber a BRIT Awardsra ment el, ahol lenövését fekete baseball sapkával takarta és Richardshoz hasonlóan ő is egy sötét farmer mellett döntött. Lábaira mostanában divatos fehér slip-on került, nyakába pedig egy harmadik pillantásra is indokolatlan rózsafüzér. Ön áment mond Bieber szettjére?

Kin jobb?

Srácok Louis Vuitton bomberben

A francia divatház piacra dobott egy olyan kabátot, aminek a márkáját nehezen lehetne eltitkolni. A fényes anyagból készült dzsekit kevés emberen tudjuk elképzelni és abban sem vagyunk biztosak, hogy a lenti párosnak is kivétel nélkül jól áll. Zayn Malik a márka 2016-os tavaszi-nyári bemutatójára vette fel még júniusban, a szettet pedig sötétkék nadrággal és fehér tornacipővel egészítette ki – utóbbiakat egyébként mi is elfogadnánk. 

Beckhamék legidősebb fia is egy fehér cipőt választott, azonban egy sötétszürke farmert vett fel hozzá, amikor február közepén elment az egyik bulira a Grammy után. Bár a szemüveg eléggé elvonja a tekintetünket, nem tudunk másra gondolni az arcát nézve, hogy olyan, mintha az anyja lenne csak rövid hajjal.

Kinek áll jobban a Louis Vuitton?

Fesliccelt ruhában

Taylor Swiftben és Andreja Pejićben nemcsak az a közös, hogy mindkettejüknek hosszú lába van, de az is, hogy azokat nemrég egy Alexandre Vauthier couture estélyiben tették közszemlére. Swift a Vanity Fair hivatalos Oscar afterén jelent meg benne, a szettet pedig arany kiegészítőkkel (cipő, táska, nyaklánc) dobta fel. 

Pejić maradt a sötét kiegészítőknél: a cipője és a szőrös táskája is fekete volt. A haját hátratűzte – valljuk be, láttuk már ennél előnyösebb frizurával is. Az ő estélyijének dekoltázsa sokkal szolidabb volt és mivel a ruha nyakpántos volt, így nyakláncra semmi szüksége nem volt.

Döntsön, ki a jobb!

Oszd meg másokkal is!
Mustra