Március 16-án jön a Zara magyar webshopja

zara.png

Egy olvasónk, Kata hívta fel a figyelmünket emailben arra, hogy a Zara honlapján szerepel a dátum, amikor megnyitják a magyar webshopot: ez pedig március 16-a. Előzmény: pár napja egy készülő poszt miatt látogattunk el a Bershka honlapjára, de az egyáltalán nem akart betölteni. Ezután a szintén Inditexhez tartozó Pull&Bear felé vettük az irányt, de a folyamatos újratöltésen kívül az sem bizonyult használhatónak. Akkor felmerült bennünk tippként, hogy követik a H&M tavalyi példáját és Magyarországra is kiterjesztik a webshopjukat – erre azóta egyre több jel utal.

Az egyik az, hogy a kezdőlapon található országlistából nemcsak Magyarország, de Szlovákia és Csehország is eltűnt. Ezt magyarázhatja az, hogy a házhoz rendelést nem kizárólag egy országra, hanem régióra terjesztik ki. Nézzék csak:

Látja, hogy nem látja Magyarországot?
Látja, hogy nem látja Magyarországot?Bershka / Pull&Bear

Hogy kicsit többet tudjunk, írtunk a Bershka hivatalos Facebook-oldalára (a Pull&Bearre nem lehet), ott pedig elég lerázós válaszokat kaptunk többszöri próbálkozás után is. „Az oldal megfelelően működik. Próbálta más eszközről?" – írták nekünk, a beszélgetéshez viszont később csatlakozott egy cseh lány is, aki elmondta, náluk sem működik az oldal. Később ugyanez a lány azt mondta, egy brnói üzletben azt mondták neki, hogy azért nem tölt be a honlap, mert a webshopot teszik alá.

Bershka FB.PNG
Facebook

Kíváncsiak voltunk, hogy az itthoni üzletekben mit tudnak/mit szabad mondaniuk az alkalmazottaknak, ezért felhívtunk egyet. Kérdésünkre, miszerint van-e a Bershkának magyar webshopja, azt válaszolták, hogy „még nincs, de hónapokon belül várható".

A fentieket figyelembe véve ajánljuk lenti szavazóboxunkat, a témára visszatérünk, amint valami történik említett oldalakkal – próbálja ki, tud-e jósolni!

Lesz a Bershkának és a Pull&Bearnek magyar webshopja?

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek