Itt van Derek Zoolander első Vogue címlapja

15 évvel a nagy sikerű első rész után február 12-én debütál a mozikban a divatvilág elé görbe tükröt tartó Zoolander 2, ami az előzeteseket elnézve lesz annyira ütős, mint az elődje. A megszállottabb divatrajongók körében kötelezőnek tartott filmből ezúttal sem marad ki a sztárparádé, ugyanis a főszereplők, Ben Stiller, Owen Wilson és Will Ferrell mellett fontos szerepe lesz Penelope Cruznak, ahogy az olyan röhejes celebek is helyet kaptak a filmben, mint Kim Kardashian, Kanye West vagy Justin Bieber.

Penelope Cruz és Ben Stiller a Vogue februári címlaplányai.
Penelope Cruz és Ben Stiller a Vogue februári címlaplányai.vogue

Természetesen teljes gőzzel megy a javarészt Rómában forgatott film promotálása, amiből nem maradhatott ki egy Annie Leibovitz által lőtt februári Vogue címlap és egy divatanyag sem. „Amikor utoljára láttuk Dereket, még nem volt Snapchat, Periscope,Yik Yak, sem Facebook, Uber, SoulCycle, Juicy Press, Candy Crush és természetesen nem létezett a „Netflix & Chill” kifejezés sem. Az emberek csak telefonálásra használták a telefonjukat. Az élet primitív és nyers volt” – írja a Vogue, mely szerint Derek Zoolander (szójáték a holland Mark Vanderloo és az amerikai Johnny Zander modellek nevéből) semmit nem öregedett George W. Bush első elnöki ciklusa óta.

Tehát a címlapon a Dolce & Gabbanában pózoló Ben Stiller és a kék Ralph Laurenben mellette feszítő 41 éves Cruz, a sorozatban pedig olyan új generációs modellekkel elevenítik fel az ikonikusabb divatfotókat, mint Jourdan Dunn, Gigi Hadid és Joan Smalls. Ide kattintva megnézheti a többi képet is, de az Instagramon is jó muri követni a barátságos seggfejet, Derek Zoolandert, akinek jelenleg 769 ezer rajongója van a képfeltöltő oldalon.

I Love #SexySaturdays ***** #bae #wokeuplikethis

Derek Zoolander (@zoolander) által közzétett fénykép,

Penelope Cruz egy régi fényképezőgéppel fotózza a megnyergelt Derek Zoolandert:

I love casual #Fridays **** @voguemagazine #annieleibovitz

Derek Zoolander (@zoolander) által közzétett fénykép,

Oszd meg másokkal is!
Mustra