Nem jó ötlet női testtel férfiékszert eladni

Egy Új-Zéland-i ruhamárka, az I Love Ugly készített egy olyan reklámanyagot, ami a megjelenése után rögtön botrányt kavart. A fotókon egy felöltözött férfi ujján gyűrűkkel takarja el egy meztelen nő melleit és szeméremtestét, eléggé provokatív módon. Ezen baromi sokan fennakadtak, és máris robbant a botrány – írja a Refinery29.com.

"Az ékszer egy dolog, azt lehet szeretni vagy utálni egy férfin. A legjobb tudásunk szerint szerettük volna átdolgozni a témát, ami egy csomó férfit elbizonytalanít, hogy a kétkedők el tudják képzelni, milyen lenne rajtuk az ékszer" – olvasható a cég Facebook oldalán. Az aucklandi márka a pucér nős képekkel – melyek nyilván a lehető legjobb tudásuk szerint készültek – azonnal a támadások kereszttüzébe került, mondván, tárgyiasítják a női testet, úgyhogy a képeket a cég gyorsan el is távolította oldaláról, de az Internet nem felejt (ilyen gyorsan).  

Az I love ugly egyébként először egy furcsa magyarázkodással reagált a vádakra a Twitteren: "Eltérőek a vélemények az utolsó kampányunkról. Néhányan imádják, néhányan utálják. Ha valami idegesít... akkor valamit jól csináltunk" – írták, de aztán ezt a hozzászólást is törölték, és inkább egy tetovált férfit fogdosó női kezet tettek ki Facebookjukra, hátha ebbe már nem lehet belekötni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek