Idén se hagyja ki a hazánk egyik legmenőbb online magazinját!

Megjelent a fiatal és feltörekvő hazai tehetségekre fókuszáló Philosophy legújabb, hatodik kiadása. Boldov Eszter és csapata ezúttal dupla címlappal rukkoltak elő, az ingyenes magazin borítóján ugyanis Iana Godnia és Jessica Burley látható, akik számos nemzetközi divatlap elején megfordultak már az elmúlt években. Sőt, Burley a szeptemberi divathét alatt helyet kapott többek között a Chanel, a Valentino, a Carven és Giorgio Armani kifutóján is.

Iana Godnia a Philosophy borítóján.
Iana Godnia a Philosophy borítóján.Philosophy Magazine

Az őszi-téli kiadás címe és témája ezúttal a Perfect Timing volt, melyet különféleképpen értelmeztek a hazai és külföldi fotósok, mint például Károlyi György, Barna Bálint, Dimitri Hyacinthe, Nicolas Kantor vagy Máté Balázs. A remek divatanyagok közül talán Luca Orsolya sorozata volt az egyik kedvencünk, a Tokióban lőtt fotókon a 24 éves Yuka Mannami látható, akiről egyébként többet is megtudhatunk az új generációs modelleket bemutató cikkben.

A Perfect Timing című kiadás foglalkozik a múzsák szerepével és a divatvilág előtt álló változásokkal is, valamint interjút olvashatunk a csíkszeredai bányászfaluból származó Kiss Adriánnal, aki ma már a londoni művészvilágban is bennfentesnek számít és akinek 'Sunfucked' című kiállítását a Horizont Galériában lehet megtekinteni. Az ismét izgalmasnak ígérkező kétnyelvű lapot ide kattintva töltheti le.

Jessica Burley a magazin másik címlaplánya
Jessica Burley a magazin másik címlaplányaPhilosophy Magazine
Oszd meg másokkal is!
Mustra