Sokkoló smink Halloweenre? Nincs akadálya!

Chloe Morello ausztrál vlogger úgy gondolta, idén nem bízza a véletlenre az ijesztegetést és egészen megdöbbentő sminket talált ki Halloweenre, találtuk a Dailymail.co.uk-n. A vlogger úgy vélte, hogy a kivájt szem elég sokkoló lesz a haveroknak, a videót pedig, amit erről készített, a múlt szombati feltöltés óta közel kétszázezren nézték meg. Morello a sminket esküvőre, promóciós, illetve formális eseményekre valamint Kylie Jenner (valami celeb) születésnapjára ajánlja. 

Különben az ausztrál hölgy ezt a sminket is pont ugyanúgy kezdte, ahogy azt általában kezdeni szokás: arctisztítással. Aztán masztixet alkalmazott, mielőtt Ben Nye Scar wax-szal kialakította volna a lógő bőrcafatokat. Később elsimította a wax-ot, egy régi szájbalzsammal, hogyan jobban hasonlítson az anyag az igazi bőrre, majd eltávolította róla a felesleget. Az egészet azzal fejezte be, hogy művért pakolt a már kész wax-ra, majd hagyta lefolyni azt. Elsősegély? Valaki?

Amúgy csak szólunk, hogy nem kell Ausztráliáig menni ezért vagy hasonló ötletért, mert Móni szépségvilága már október elején felrakott egy hasonlóan nyomasztó kivájt szemes videót a Youtube-ra. Csak ne lepődjünk meg, ha idén minden nő félszemű lesz Halloween éjszakáján, valamint készüljünk fel arra, hogy fél szemmel az ember lényegesen rosszabbul lát, simán émelyeghet anélkül is, hogy alkoholt fogyasztana.  

Oszd meg másokkal is!
Mustra