Ez lesz a cipő- és táskadivat 2016-ban!

Nemrég megmutattuk, hogy milyen hordható trendek lesznek divatban 2016 tavaszi-nyári időszakában, ezúttal pedig összeszedtük a következő szezon legjobb cipőit és táskáit. A válogatásból egyértelműen kiderül, hogy jövő évben is a kiegészítőké lesz a főszerep a divatrajongók körében. A hajtás után megnézheti, hogy milyen vad lábbeliket és táskákat hoztak divatba New Yorkban, Londonban, Milánóban és Párizsban!

Alapjában véve az egyszerű bokacsizmák, lapos szandálok és sportos cipők uralták a divatházak kifutóit a szezonban, ugyanakkor számos tervező mutatott be olyan lábbeliket is, melyek már-már ellopták a showt a ruhák elől a kifutón. Menőnek számítottak a bonyolult díszítőelemek, a Dolce & Gabbana pomponokban, az Alexander McQueen, a Fendi és a Dries van Noten pedig virágmotívumokban gondolkodott. Nagy kedvencünk volt Mary Katrantzou csatos-fűzős csizmája, a tervezőnő ugyanis olyan egymástól eltérő mintákat eresztett össze a tervezés során, mint a virág- és kígyóbőr nyomat. De szerettük a Coach patchwork mintás félcipőjét is. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen merész formák és színek lesznek divatban jövő nyáron!

Nem sok változás történt táskafronton a tavalyi szezonhoz képest, továbbra is a Gucci, a Valentino, illetve a Dior készíti a legmenőbb darabokat a szakmában – írja a Fashionista.com. Azonban nemcsak a cipők, de a táskák esetében is trendi lesz különféle mintákat és anyagokat egymásnak ugrasztani a következő időszakban, a Miu Miu retro stílusú iskolatáskáját látta el kék, fekete és piros színekkel, a Boss szürke, rozsda és kék árnyalatokban gondolkodott, míg Giambattista Valli a kígyóbőrt hozta össze a pöttyökkel. Szerettük a Kenzo apró övtáskáit, valamint a Chanel utazós kiegészítőit, viszont mi már kicsi unjuk a Moschino tervezőjének Lol-core stílusú luxustáskáit és mosóporos dobozra emlékeztető hátizsákjait. A galériára kattintva megnézheti, hogy milyen táskákat fogunk majd keresni az fast-fashion boltokban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra