Lenyügöző, mozgóképes torta - őrület menő!

Alexandre Dubosc elég magas szinten űzi a tortakészítést: a művész olyan süteményeket alkot, amik aztán a régi zoetrópokhoz hasonlóan egy jelenetet játszanak le – a különbség az, hogy itt 3D-ben. A pár napja a Vimeóra feltöltött videója Melting Pop névre hallgat és azt láthatjuk rajta, ahogy elkészül a pattogatott kukorica, majd az éhes száj bekapja, pac-man fejek eszik a mogyorót – és mindez végtelenítve. Nézze csak:

Melting POP from Alexandre DUBOSC on Vimeo.

Dubosc-ra egyébként anno akkor figyeltünk fel, amikor Tim Burton tiszteletére elkészítette a The Caketrope of BURTON's Team című filmet idéző tortacsodát. Azon a szaladgáló nyulak mellett helyet kaptak csontok, agyra hajazó diók és szemből denevérré alakuló motívumok is.

The Caketrope of BURTON's Team from Alexandre DUBOSC on Vimeo.

Ha kíváncsi arra, hogy mit művel(t) még ezeken kívül Dubosc,  akkor ajánljuk a videós oldalát, illetve a honlapját - utóbbin egyébként részletesen dokumentálva találja meg, hogy milyen fázisokból állt a torták elkészítése, hátha kedvet kap ön is.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.