7 trükk, hogy jólöltözött legyen!

Mindenkinek más a reggeli a rutinja, de abban azért a legtöbben egyetértenek, hogy a felkelés, a zuhanyzás, a gyors kávéval egybekötött reggeli, a sminkelés illetve hajbelövés között kell lennie valamiféle összhangnak ahhoz, hogy fitten és magabiztosan lépjünk ki a lakásból és induljunk el a munkába. A Look.co.uk szerkesztői összeszedtek pár pofonegyszerű trükköt, amelyek betartásával sokkal lazábban veszi kezdetét a munkanap. Megfontolandó tanácsok a hajtás után!

1. Vegyen le egy kiegészítőt!

Hallgasson Coco Chanelre és higgye el, hogy a kevesebb néha több. Figyelje meg, hogy mennyivel elegánsabb, ha a pomponos cipőhöz vagy a kövekkel kirakott hajpánthoz már nem passzint semmi kirívót. A feltűnő kiegészítők jók, ugyanakkor ha túlzásba viszi a mennyiséget, inkább karácsonyfának fog tűnni, mint trendinek. Tehát bátran tegye vissza a felesleges csecsebecséket az ékszeresdobozba, mielőtt elhagyja a házat és söpörje be az elismerő tekinteteket!

"No daddy's it's me necklace"

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

2. Csináljon ülőpróbát a ruhában!

El sem hinné, hogy mennyire fontos ez, hiszen bárhol is vagyunk, legyen az munkahely, baráti iszogatás vagy randi-vacsora, ezek a programok egy bizonyos ponton mind megkövetelik az ülést, tehát érdemes tenni egy próbát, mielőtt élőben is letesztelnénk az alkalomra kiválasztott ruhát. Higgye el, hogy rengeteg kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat, ha időben kiderül, hogy túl rövid a szoknyánk, gyűrődik a blúzunk vagy túl szűk a farmerünk. A főpróbának köszönhetően még időben választhatunk egy hasonlóképpen csinos, de kényelmesebb ruhadarabot.

thank you Apple #MyBossLadies

King Kylie (@kyliejenner) által közzétett fénykép,

3. Csekkolja le a teljes szettet a tükörben!

Ezalatt nemcsak a ruhát és a cipőt értjük, hanem a napszemüveget, kalapot, táskát, rúzs színét, mindent. Ez persze elég nyilvánvalóan hangzik, de valószínűleg önnel is előfordult már, hogy a munkahelyén szembesült azzal, hogy egy egészen más stílusú napszemüveget vagy sálat választott az aznapi szereléséhez, mint kellett volna. Inkább győződjön meg időben arról, hogy minden mindennel passzol, minthogy később feszengjen emiatt.

1 mill in 1 week *

King Kylie (@kyliejenner) által közzétett fénykép,

4. Csináljon tükör-szelfit

Ne legyünk sznobok, nem biztos, hogy minden helyzetben hülyeség a Kardashian klán egyik kedvenc hobbijával élni. Kapja le magát a tükör előtt vagy kérje meg lakótársát, hogy lőjön önről egy képet. Mindannyian tudjuk, hogy a tükörben máshogyan festünk, mint az életben, így praktikusabb, ha a telefonnal készített képen csekkoljuk le a pontos helyzetet. Ezeket a képeket persze nem is kell megőriznünk a tárhelyen, a szemügyre vétel után akár azonnal törölhetjük is.

blowout by @etienneortega makeup by @styledbyhrush

King Kylie (@kyliejenner) által közzétett fénykép,

5. Duplán ellenőrizze le hátsóját!

Különösen ajánlott ez egy olyan esetben, ha világos színű ruhában van, ami a valóságnál köztudottan teltebbnek mutatja alakot. Arról nem is beszélve, hogy jó, ha nem üt át a bugyivonal, vagy nem lóg ki felül a tanga. Naná, hogy a trükkel tisztában vannak a Jenner nővérek is.

Idgaf if they were..

King Kylie (@kyliejenner) által közzétett fénykép,

6. Készítse elő táskáját!

Indulás előtt gondolja át a napját és ez alapján válasszon táskát, hiszen nem mindegy, hogy abba csak egy kulcs és egy telefon fér el, vagy akár egy komplett túlélő készlet is. Vannak napok, amikor szükség van váltócipőre, kardigánra, amihez már más színű rúzs illik. A tűsarkús napokra jól jöhet egy csomag sebtapasz, a dugóban ácsorgáshoz vagy a túlórához pedig egy zacskó mandula vagy gumicukor. Higgye el, hálás lesz magának, ha előre megtervezi táskája tartalmát!

kyles today

King Kylie (@kyliejenner) által közzétett fénykép,

7. Törje be a cipőjét!

Az ősrégi trükk a lapos és a magassarkú cipők esetében is ajánlott. Mindenki másra esküszik, vannak akik benedvesítik cipőjük belsejét, és tesznek pár tiszteletkört a nappaliban, míg a cipőmániások semmiképp nem ajánlják a cipő betörést úgy, hogy az a lábukon van. Állítólag ez a módszer könnyen kárt tehet az inakban és az ízületekben. Egy szó, mint száz, hólyagos lábbal nem illegethetjük magunkat sehol, inkább szánjunk időt a cipő betörésre.

This is probably my favorite pic of us !!!! happy Birthday @olivier_rousteing

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.