Hálóban nyomulnak a hét legrosszabbul öltözöttjei

Jó rég volt már olyan posztunk, ahol az elmúlt hét nap celebszettjeiből válogattuk ki a leghátborzongatóbbakat, most viszont újra eljött az ideje. Sokat nem is kellett kutakodnunk, ugyanis Rihanna hálós szettjét elég hamar felfedezte az internet – mi pedig nem sokkal ezután ráakadtunk Julianne Moore (sajnos) hasonló összeállítására. Mi nem tudunk választani, kinek áll rosszabbul ez a koncepció, ezért az ön kezébe adjuk a döntést, szavazzon!

Julianne Moore egyébként egy New York belvárosában lévő hotelből távozott, amikor a fotósok megörökítették a szettjét. Ezeket a hálós ruhákat egyébként sem értjük, miért praktikusak, hiszen nyáron pont nem az a plusz egy réteg hiányzik rólunk, ősszel pedig átfúj rajta a szél és annyit ér, mint halottnak a csók. Mindenesetre Moore annyira beleszeretett ebbe a technikába, hogy a kötött felsője mellé egy hasonló szoknyát is húzott. Nem volt túl kreatív, ugyanis fekete cipőt és táskát vett fel hozzá. Tud azért ő ennél sokkal jobbat is.

Rihannán már meg sem lepődünk, amikor egy Rio de Janeiro-i étteremben háromrészes szettjében (kétrészes bikini és egy Laquan Smith krumpliháló ruha) adott elő pár dalt a közönségnek a 30. Rock in Rio zenei fesztivál keretében. Nem tudjuk, hogy tartott-e szünetet vagy átöltözött-e, de másnap hasonló összeállításban ment strandolni – tegyük a kezünk a szívünkre: ez azért sokkal indokoltabb helyszín volt a szett viseléséhez. (A galériában egyébként talál róla fotót, szóval kattintson!) Jól feladtuk a leckét, mi? Nem baj, azért szavazzon egy jót!

Ki a rosszabb?

  • Rihanna 409
  • Egyformán rossz. 74
  • Kit érdekel?! 46
  • Mi bajotok ezekkel a szettekkel? 38
  • Julianne Moore 12
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.