Scout Willis: végre egy celebtervező normális ruhákkal

„Végre kész vagyunk: izgatottan jelentem be, hogy elkészült a Scout's General névre hallgató márkám első kollekciója" – adta hírül Twitteren a 24 éves Scout Willis augusztus utolsó napjaiban. A ruhadarabok és úgy az egész koncepció már csak azért is szimpatikus, mert teljesen átlagos emberek álltak modellt hozzá – a ruhák pedig elképesztően jól mutatnak rajtuk.

A Brown Egyetemen végzett Willis lány egész hosszú utat járt be: annak idején édesapja egyik filmje, a Wes Anderson rendezte Holdfény királyság jelmezosztályán volt gyakornok. Saját márkájának külön Instagram-oldalt is csinált – egyelőre ez az egyetlen olyan oldal, ahol átfogó képet kaphatunk arról, milyen ruhákat álmodott meg Willis. A kollekció egyébként már csak azért is hiteles, mert a lány a hétköznapokon is rendkívül stílusosan öltözködik – legyen szó oversize kabátokról, kosztümről vagy szmokingzakóról. Azt megjegyeznénk, hogy nem mindig "ruhával" került a hírekbe a 24 éves Willis: tavaly nyáron például félmeztelenül sétált New Yorkban, hogy ezzel is tiltakozzon az Instagram mellbimbós képekre vonatkozó tiltása ellen.

Íme a tervezőcsapat, bal oldalon Scout Willisszel:

@scoutsgeneral által közzétett fénykép,

A divat szempontjából elég hasonló géneket örököltek (nagy valószínűséggel édesanyjuktól) a Willis-lányok: ő és testvérei, Tallulah és Rumer is szinte mindig kifogástalanul jelennek meg a vörös szőnyegen. Talullah Willis pedig a People-nek tett egyik nyilatkozatában azt is elárulta, hogy amikor kicsik voltak, akkor mindkét szülőjük gardróbját feltúrták és kombinálták az ott található ruhadarabokat.

A képaláírások tanúsága szerint a kollekció a 2016-os tavaszi-nyári szezonra szól, így ha magáénak szeretné tudni valamelyik darabot, kicsit várnia kell. Mutatunk még egy fotót, ha többet szeretne látni, irány az Instagram!

@scoutsgeneral által közzétett fénykép,

Oszd meg másokkal is!
Mustra