Apukadivat a menőség a New York Fashion Weeken

Lehet, hogy ön még nem hallott Josh Ostrovsky-ról, alias "The Fat Jew"-ról, de érdemes megismerkedni vele: az önmagát Z-listás celebnek kikiáltó New York-i férfi 2014-ben robbant be a köztudatba Instagramjával, melyen vicces képeket, szövegeket és celebeket (poénosan) gyalázó megjegyzéseket oszt meg.

Ostrovsky egy év alatt szedett össze közel 6 millió követőt köszönhetően humorának és furcsa akcióinak (például tartott spinninget hajléktalanoknak) köszönhetően, melyek közül a legfrissebb egy "divatbemutató" a New York-i divathéten. Az általában óriáscsecsemőnek öltöző Fat Jew egy 2016 tavaszára-nyarára ajánlott apukakollekciót küldött kifutóra a divathét kertében, mellyel nyilván az őrült holmikat preferáló celebeket és tervezőket fricskázza, jó szokásához híven. Az akár unalmasnak is nevezhető bemutató-paródiával egyébként simán lekörözte például Kanye Westet, aki még mindig a tavalyi kollekciójába van beleszerelmesedve, nézze csak meg a galériában!

Ostrovsky karrierje mindeközben meredeken ível fölfelé – szerencsére vevő a világ a hülyeségre –, nemrég szerződtette a CAA, a kreatív művészek ügynöksége, mely nagy felháborodást váltott ki az amerikai komikusok körében, ugyanis ők azt állítják, a The Fat Jew jelenség annyiból áll, hogy Ostrovsky összelopkodja a neten keringő vicces képeket (van ebben valami, és az apukadivat sem valami új ötlet). "The Fat Jew" viszont azt nyilatkozta a Vulture.com-nak adott interjújában, hogy a közösségi média csak egy szelete annak, amit ő csinál. Könyvet ír, bort forgalmaz, reklámokat forgat, munkáját pedig gyakornokok segítik: szóval a The Fat Jew jelenség jóval több, mint egyetlen ember munkája. Mint mondja, újságíróként, könyvszerzőként kezdte karrierjét, és ami kisebb rajongótáborral még működött (lopott poénokon való közös röhögés), az most már nem megy, ezért képei mellett egyre többször feltünteti a kép forrását. Ha tud angolul, és érdekli, vajon mitől olyan sikeres ez az ember, ez az interjú is érdekes/szórakoztató lehet:

Ha szeret Justin Bieberen, a Kardashian-klánon, különböző favicceken, az életen és Josh Ostrovsky-n röhögni, Twitteren és Instagramon ismerkedhet a "kövér zsidó" munkásságával, de kutyáját, Toastot is bekövetheti. Ha az apukadivatra gerjed, ezt az Instagramot ajánljuk!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra