Jó régen volt olyan posztunk, ahol a celebnők ruháit a kifutós verziójukkal állítottuk párba. Ezért úgy döntöttünk, hogy a Velencei Filmfesztivál legjobb szettjei mellett mutatunk három olyan hírességet is, akik valamelyik divatház felismerhető ruhájában vonultak fel a nemrég végződő fesztivál vörös szőnyegén. Kasia Smutnia, Alessandra Ambrosio és Juliette Binoche a hajtás után!

Kasia Smutnia Valentinóban

Ki a jobb?

  • Smutnia 417
  • A modell 254

Kasia Smutnia a Valentino 2015-ös őszi-téli kollekciójából választott/kapott egy olyan ruhát, ami minket valamiért a pillangókra emlékeztet. Az irizáló rózsaszín, menta és lila színekben pompázó darab tökéletesen passzolt a 36 éves színésznő sminktónusához, aki az Everest című film premierjére igyekezett benne. A fülébe hangsúlyos fülbevaló, az ujjára pedig egy decens gyűrű került - sajnos a ruhahossz miatt a cipő nem látszódott.

Az olasz divatház modelljén teljesen hasonló ruha volt (Julette Binoche például átalakítást kért) és a libbenésnek köszönhetően látszik a cipő is: egy ezüst színű magassarkú szandált adtak rá. Ékszert nem kapott, viszont a frizurája egész csinos lett, nem? Egyébként ha Valentinónak hihetünk, akkor az idei őszt natúr vagy "no smink" sminkben töltjük.

Alessandra Ambrosio Philosophy di Lorenzóban

És itt?

  • Ambrosio 613
  • A modell 80

Alessandra Ambrosio kicsit darkosra vette a figurát, amikor ebben az esélyiben jelent meg a fesztivál első napjaiban a Spotlight premierjén. A ruha azért is különleges, mert az alsószoknya olyan rövid, hogy konkrétan bugyinak tűnik - a lábakat pedig csak egy vékony sifonréteg takarja. És ez jól is van így, ugyanis a Victoria's Secret angyalnak semmiféle takargatnivalója nincs - ez egyaránt igaz a testének alsó és felső részére is. Utóbbit egyébként V-kivágással tette közszemlére, a korallos körmök és fura színű rúzson kívül pedig csak ezüst ékszereket aggatott magára.

A modellen nem sok változást látunk - talán annyi, hogy rajta egyáltalán nincs ékszer. Úgy tűnik, itt kizárólag csak a kisugárzás dönt majd!

Juliette Binoche Armani Privében

Na jó, és itt?

  • Binoche 454
  • A manöken 235

Amikor megláttuk Juliette Binoche-t, először egy sellő ugrott be a szettjéről. Talán nem is csoda: a zöldes-lilás anyagból szövött ruha extra fényt is kapott - így tényleg olyan, mintha pikkelyek borítanák az 51 éves színésznő testét. Ez nem feltétlenül jelenti egyébként azt, hogy rossz lenne az összhatás - amin egyébként sokat dob az a dekoltázs, ami a modell szettjén nem látható. Bár alig látszik, Binoche egy fekete platformos magassarkút vett fel a ruhához.

Az Auth Csilla-frizurával kifutóra küldött modell ruhája kizárólag a nyakkivágásban különbözött Binoche-étól, illetve abban, hogy - valószínűleg a fényeknek köszönhetően - itt sokkal jobban kijöttek a színek. A divatház valószínűleg a "ha lúd, legyen kövér" elvet követte, ugyanis egy neonpink rúzst is dobtak a manökenre, aki kiegészítők közül egy kézitáskát cipelt magával, a lábaira pedig balerinacipő került.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra