Fesztiválozzon úgy, hogy jól is érezze magát!

A fesztiválokról általában összegyűjtjük a legszebb és a legjobban öltözött nőket, de az ilyen posztokból nem igazán jön le, hogy a legtöbben hogyan fesztiváloztak, hisz nem öltözik mindenki ezüst szoknyába, a legtöbb embernek fontosabb, hogy kényelmesen partizhasson hajnalig. Nekem ez a hozzáállás egyébként szimpatikus, hisz nem feltétlenül az a buli lényege, hogy egyéniségünket fitogtassuk, vigyázzunk a szép, vasalt ruháinkra és azon agyaljunk, hogy jó-e a smink, de persze mindenkinek más a fontos.

Ez alkalommal olyan lányokat fotóztunk, akik egyértelműen azért jöttek, hogy egy jót őrjöngjenek, részt vegyenek a color partyn, és egy percig se feszengjenek azért, mert bevág a dizájner-overál – ha úgy vesszük, a Sziget normcore-ját kutattuk. A legtöbben – tekintettel a 40 fokra – mini farmersortban, pántos pólóban, bikinifelsőben és koszos edzőcipővel indultak neki az éjszakának. Nézze meg a csinosan, de praktikusan öltözött lányokat a galériában, alább pedig talál pár öltözködési tippet talál, hogy ön is jól érezze magát a fesztiválon! 

Kerülendő ruhadarabok:

  • Miniszoknya: sokan buliznak miniszoknyában, pedig nem kifejezetten praktikus, mert ha az ember leül a földre, vagy koszos padokra, kilóg a feneke. 
  • Clutch: avagy pánt nélküli kistáskák. Egész este a hóna alatt akarja szorongatni?
  • Erős smink: ez most azért került a kerülendő listára, mert nagyon meleg van, és a komolyabb smink fél óra alatt lefolyik az ember arcáról.
  • Tavaly mindenki overálban tolta, úgy tűnik idénre rájöttek, amire rá kellett: baromi kényelmetlen overálban pisilni, főleg fesztiválon. Idén már kevesebb nőnk láttunk ilyesmit,  viszont tarolnak az egyrészes fürdőruhák és body-k, melyekkel hasonló a probléma. Ön inkább hagyja ki ezeket. 
  • Szandál, papucs, magassarkú, gumicsizma: nyitott cipőben koszos lesz az ember lába, plusz letapossák koncerten, a magassarkúban lehetetlen közlekedni, gumicsizmában 40 fokban, hááát...

Ezekkel nem nyúlhat mellé:

  • Kényelmes sportcipő, ami könnyen tisztítható és nem kár érte, ha megtapossák (konkrét tippekért kattintson ide!). 
  • Ciki, nem ciki, eljött az övtáskák ideje. És mennyire praktikus egy jó retro hasitasi! Akár egy hátizsák.
  • Bikinifelső: amúgy is minél kevesebb ruhát vesz fel, annál jobb, de a fürdőruhafelső idén kötelező.
  • Ne vegyen hosszúnadrágot, meg fog sülni, egy farmersort pont megteszi.

+1 tipp:

  • Ha valami mégse jött össze, kint még mindig vehet ruhát, cipőt, kiegészítőt, a fölösleges cuccokat meg beteheti csomagmegőrzőbe!
Oszd meg másokkal is!
Mustra