A magyar tervezőknél is tombol a leárazás

A június közepén kezdődő leárazások egyre durvulnak, most már nadrágokat is találni 1500-2000, kabátokat pedig 5000 forintért. Azonban mivel egyrészt van élet a fast fashionön túl, másrészt sokan nem szeretik az üzletekben uralkodó turkálóállapotot, megnéztük, mi a helyzet a magyar tervezőknél. Akciókkal ők is készültek, így sok helyen féláron juthat hozzá ruhákhoz és kiegészítőkhöz – ami szuper hír akkor, ha valamiért a teljes árát sem sokallta.

Szerencsére egyre több tervezőnek van webshopja, ami egyrészt kényelmesebb (a lakásban ülve hozzájuthat a kiszemelt darabokhoz), másrészt nem a boltban érik meglepetések az árcímke láttán. Áeron, Nanushka, Dóri Tomcsányi és a többiek a hajtás után.

Áeron: púderes darabok féláron

Az Áeron jellemzően 30-50 százalékos kedvezménnyel várja a kreatív minimalista stílus szerelmeseit. Felsőket jellemzően már tizenzer forintért kaphat, a ruhákért viszont kétszer ennyit kell fizetni, de találtunk kabátot 80 ezer forintért is. 

Elérhetőség: webshop

Nanushka: húszezerért lehet táskája és cipője is

Nanushkánál szinte állandóak az akciók, így nem meglepő, hogy most kedvezményes áron kínálja a tavaszi-nyári kollekcióját. Érdemes azonban sietni: a tízezernél kezdődő árak és az ingyenes szállítás annyira csábítóak, hogy nagyon sok termék már most készlethiányos, vagy csak egy méret van belőle, vagy egy sincs.

Elérhetőség: webshop

Nubu: monokróm 30% kedvezménnyel

A Nubu honlapja elég rég frissült, így mindenképpen a Facebook-oldalukat ajánljuk, ahova mindig feltöltik az akciós termékeket. Így tettek az elmúlt napokban is, a posztokból pedig kiderül, hogy jó sok termék kapható most 30% százalékkal olcsóbban.

Elérhetőség: V. kerület: Andrássy út 13. (Flagship store), Kossuth Lajos utca 20. (Mono Fashion) és Szervita tér 3. (Pop-up); MOM Park

581 Designer Pop Up Store: Abodi 25%, JeSuisBelle 50%

A belváros (szerencsére) bővelkedik multibrand üzletekben is, így – mivel egy helyen  több márkát is megtalál – nem kell körbejárnia a fél várost, ha új ruhákat szeretne. Az egyik ilyen az 581, ami elég központi helyen, a Deák Ferenc utca sarkán kapott helyet. Itt Abodi Dóra termékeit 25, Vágó Rékáét 15 százalék kedvezménnyel, a Je Suis Belle-ét pedig akár féláron szerezheti be.

Elérhetőség: V. kerület, Deák Ferenc utca 16.

Open Showroom: pár napot még várni kell

A szintén az ötödik kerületben regnáló Open Showroom leárazása csak jövő hét kedden, augusztus 11-én indul, így egy kicsit még türelemmel kell lennie, ha szeretne magának valamit Zoe Phobictól, Takács Judittól vagy éppen Arnóczy Jankától. Érdemes ellátogatni a facebookos eseményhez is, hiszen minden nap posztolnak valamilyen inspiráló szettet, amelynek darabjait akár meg is veheti majd.

Elérhetőség: V. kerület, Október 6. utca 4.

TheGardenStudio: vehet Tomcsányi Dórit és vicces kendőt is

A nemrég új helyre költőző TheGardenStudióban Tomcsányi Dóri ruhái mellett talál még a Kele Clothingtól, a VYF-től és az északi WoodWood márkától is. Árban nem biztos, hogy ők a legolcsóbbak, viszont mindenképpen különleges darabokra találni a belvárosi üzletben.

Elérhetőség: VI. kerület, Paulay Ede utca 18.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra