Megtaláltuk a péniszmintás estélyi párját

Emlékeznek még Robert Pattinson barátnőjére, aki – sokak szerint – péniszmintás ruhában ment az idei Met-gálára? A Christopher Kane-ruhának most azért lett újra aktualitása, mert Alexa Chung is egy hasonló kék színű darabot viselt nemrég – a helyzet pedig könyörgött azért, hogy megszavaztassuk önnel, vajon melyiküknek áll jobban. Ha tovább olvasnak, akkor rajtuk kívül találnak még vörös Versacébe, illetve Diorba bújt celebnőket is.

FKA Twigs vs. Alexa Chung

Ki a jobb?

Ahogy említettük, Robert Pattintson barátnője az idei,Kína-ihletésű Met-gálára látogatott el ebben a Christopher Kane-ruhában, amihez grafitszürke magassarkút és neonos manikűrt, illetve pedikűrt viselt. Hogy a ruha érvényesülhessen, csak pár apróbb ékszert vett fel és azoknak is nagy részét a fejére. Nem akarunk gonosznak tűnni, de ez a konty annyira szorosnak tűnik, hogy először azt hittük, azért emelkedett meg a szemöldöke.

Alexa Chung egy galéria londoni kerti partijára öltötte magára Christopher Kane egy másik ruháját, ami bár kék színű volt, ugyanúgy az intimitást ábrázolta. Chung biztosra ment és a csipkerésszel feldobott darabhoz egy fekete magassarkút vett fel, ékszerek közül pedig csak egy gyűrűt. Frizurák terén még mindig a long bobot nyomatja, úgy tűnik, bevált neki.

Olivia Palermo vs. Natalia Vodianova

Kin jobb a Dior?

Következő párosunk nemcsak hasonló ruhában mutatkozott, de ugyanazon a napon is. Július elején javában zajlott a párizsi couture divathét, Palermót pedig a Schiaparell márka bemutatója előtt fotózták le Christian Dior szettben. A fura ruhához egy szürkés-bézs hegyesorrú balerinacipőt vett fel, továbbá ráadtak még egy aranyozott karkötőt és egy burgundi válltáskát is. Nagy kedvencünk a szettben a nyak köré tekert selyemsál, amelynek mintája tökéletesen passzol a ruháéval.

Natalia Vodianova annyira érezte a Diort, hogy a márka haute couture bemutatójára látogatott el benne. A ruhájából kiderült, hogy vagy Palermo volt túl exhibicionista vagy ő túl szemérmes – mindenesre az ő dekoltázsát több anyag takarta, sőt, egy fehér blúzt is alá vett. Lábaira királykékes balerinacipő került, kezeiben pedig egy retró hatású piros kézitáskát cipelt. A szettet a táskához passzoló arany ékszerekkel és egy kissé indokolatlan napszemüveggel egészítette ki.

Irina Shayk vs. Rita Ora

Kinek áll jobban?

A végére egy vörös (vagy sötét eper színű) Versace ruha és két celebnő maradt: a viszonylag kevésszer szereplő Irina Shayk és a visszatérő vendég Rita Ora. Előbbi egy Vogue-bulira igyekezett Párizsban még július elején, a ruhához pedig passzoló magassarkú cipőt és táskát választott. Valamiért ez az indokolatlanul nagy övcsat és a piros szín Hófehérke törpéit juttatja eszünkbe, de egyébként nem rossz.

Rita Ora egy hosszabb verziót viselt, ami miatt azt hihetnénk, hogy szemérmesebb, de aztán lejjebb nézünk és meglátjuk a lakk krokodilbőr combcsizmáját. Az X-faktor castingján viselt szettjét nem igazán gondolta túl az énekesnő: a körmeit is pirosas színre festette, a sminkje pedig annyira unalmas lett, hogy ma este lefekvés előtt nem bárányokat számolunk, hanem csak felidézzük majd az arcát.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek