Azt már tudjuk egye ideje, hogy a celebnők kezeslábasra cserélték az estélyiket és úgy tűnik, ez a trend nem is mostanában cseng majd le. Nem telik el rendezvény úgy, hogy ne viselné ezt a ruhadarabot legalább egy ember – és akad olyan helyzet is, amikor ugyanaz a ruha két estélyen is feltűnik. Így járt a Balmain egyik csíkos darabja is, amit két modell is magára húzott: méghozzá Rosie Huntington-Whiteley és Chrissy Teigen is. Adja magát a kérdés, hogy kin néz ki jobban – ezt szavazásunk keretében tudtunkra is adhatja, de hogy ne legyen ennyire könnyű helyzetben, még két másik párost is gyűjtöttünk melléjük.

Chrissy Teigen vs. Rosie Huntington-Whiteley

Kinek áll jobban?

  • Chrissy Teigen 1015
  • Rosie Huntington-Whiteley 765

Chrissy Teigen május közepén a Billboardon jelent meg a Balmain retróhatású overáljában, amit egy méretes övvel fejelt meg. Annak csatjához tökéletesen passzolt az egyébként nem látszódó arany színű és egyben hegyes orrú magassarkúja és a fekete kistáskája is. A körmök valamilyen fura okból bordó színt kaptak – meglepő, de egyáltalán nem zavaró lépés. Teigen egyébként nem az a szégyenlős fajta – ezt mondjuk a dekoltázsából is kiderül, ha nem tudta volna.

Rosie Huntington-Whiteley a CR Fashion book 5. kiadását ünneplő partin jelent meg a H&M-mel összeboruló divatház kezeslábasában. Sajnos a cipője nem látszik, az viszont szembetűnő, hogy Teigennel ellentétben ő – a decens fülbevalóit leszámítva – az összes kiegésztőjét otthon hagyta. Vonatkozik ez a körömlakkjára is, ugyanis fedetlen körmökkel jelent meg – igaz, ez a natúr vonal a sminkjére nem teljesen volt jellemző.

Gillian Jacobs vs. Naomi Watts

És ez a ruha?

  • Naomi Watts 917
  • Gillian Jacobs 627

Gillian Jacobs a Los Angeles-ben Peter Pilotto tiszteletére rendezett vacsorán jelent meg ebben a – dopbergés – Peter Pilotto-ruhában. A tervezőtől megszokott módon visszafogottan mintás ruhadarabhoz Jacobs egy fura fazonú lábbelit választott, körmeit pedig bordóra festette. Bár nem nagyon látszik, a dresszhez egy kékes-lilás nyakláncot is feldobott, a haját pedig felkonyolta, hogy azért látszódjanak is az erőfeszítései.

Naomi Watts még Cannes-ban szemérmeskedett a fotósok előtt hasonló szettben – igaz, ő (kicsit kreatívabb módon) egy vörös színű magas sarkú szandált választott hozzá. A körmök itt festetlenül maradtak és csak pár visszafogott ékszer került a színésznőre. Igen, unalmas, hogy mindig rácsodálkozunk a celebnők életkorára, de hogy lehet az, hogy Watts elmúlt 46?!

Ruby Rose vs. Justin Bieber

Ki a jobb?

  • Ruby Rose 918
  • Justin Bieber 205

Igen, mi sem gondoltuk volna, hogy ez valaha megtörténik. Azonban Ruby Rose és Justin Bieber többszöri összeöltözése szinte kiáltott azért, hogy egymásnak eresszük őket és ön dönthessen arról, hogy kinek áll jobban ugyanaz a stílus. Nem szeretnénk befolyásolni önt, de a képeket elnézve (a galériában talál egy bónusz képpárt is!) olyan érzésünk van, hogy míg Bieber (az arckifejezését elnézve) szó szerint összetojja magát, hogy "swag" legyen, addig ez Rose-nak teljesen természetesen jön.

Itt például mindkettejükön egy-egy fehér színű felső látható, amihez Rose és Bieber is egy méretes láncot vett fel. Előbbi még egy kisebb lánccal, utóbbi pedig napszemüveggel és – természetesen fordított – baseball sapkával tetézte a helyzetet. Minketten viseltek fülbevalót is – azt döntse el, hogy ez melyiküknek kínosabb.

Mustra