Nézze meg 2016 legszebb menyasszonyi ruháit!

Nagyban dübörög az esküvői szezon, a tervezők pedig nemrég bemutatták a 2016-os tavaszi-nyári esküvői ruhakollekcióikat is a közönségnek, melynek egyik legmenőbb darabjáról akkor be is számoltunk. A style.com szerkesztői a meghatározó divatházak legutóbbi kollekciói alapján készítettek egy átfogó válogatást arról, hogy milyen formákat és anyagokat érdemes keresni, ha nem a hagyományos, bálozós stílusú ruhában szeretnénk parádézni a nagy napon. Részletek a hajtás után!

A felhozatalt elnézve nem volt nehéz kiszúrni, hogy a tervezők szerint menő a magasított nyakrész, a felsliccelt szoknya, a csipke, az áttetsző anyagok használata, a fodros ujjak és a viktoriánus stílus. Magasított nyakrésszel készítette el fehér kreációját a letisztult vonalvezetéssel dolgozó Valentino, míg Ralph Lauren egy karakteres kalapot adott csipkeruhás modelljére. Alberta Ferretti pedig puffos ujjrésszel mutatta be magasított nyakú királylányruháját.

Anti-menyasszonyi ruhákban utazik a Awaveawake csapata is, mely a Protagonist dizájnereihez hasonlóan hosszú ujjú menyasszonyi ruhákban gondolkodott.Tom Ford a szezon egyik slágerét, a hatvanas-hetvenes évek stílusát idéző rojtokat applikálta fehér ruháira, míg Narciso Rodriquez a melltartót nem látná szívesen a menyasszonyokon a nagy napon. Stella McCartney nem ragaszkodott a tradicionális fehér árnyalathoz és bézzsel kombinálta, míg Nina Ricci inkább áttetsző anyagokban és klasszikus formákban gondolkodott.

Szerettük Emilio Pucci mélyen dekoltált légies ruháját, Francesco Scognamiglio hálóing-szerű selyemruháját, valamint Simone Roche kabátszerű tüll szettjét is. A Comme des Garcons menyasszonyi ruháit elsősorban Björk és Lady Gaga rajongóknak ajánljuk, Alexander McQueen „pucérruháját” pedig inkább A-listás sztárokon, mint kezdő háziasszonyokon látjuk majd viszont a szezonban. Nézze meg a galériában, hogy milyen választási lehetősége van annak, aki szerint már kikoptak a divatból a habos-babos, abroncsos menyasszonyi ruhák!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra