John Galliano pasija öltözteti Amal Clooneyt

Nem akárki tehet arról, hogy ilyen rövid időn belül stíluskirálynő lett George Clooney csinos feleségéből: az emberi jogi ügyvédnőt John Galliano pasija, Alexis Roche öltözteti és látja el jobbnál-jobb tanácsokkal. A bizalom olyannyira erős, hogy a színész nejét egy hónapon belül kétszer is lencsevégre kapták Galliano által tervezett Maison Margiela kreációban. Legutóbb például egy régi hollywoodi csillogást idéző, aranyszínű, vintage stílusú estélyiben lejtett végig a Holnapolisz tokiói premierjének vörös szőnyegén.

Nem a filmbemutató volt az első vörös szőnyeges alkalom, ahol Clooney felesége John Galliano által tervezett Margiela couture ruhát viselt, mivel Amal Clooney már az idei Met-gálán is egy ilyen piros összeállításban jelent meg New Yorkban. A tervezőválasztás miatt akkor több rajongója is kritizálta, akik nem értettek egyet azzal, hogy a sztárügyvéd éppen az antiszemita megjegyzései miatt parkoltatott tervezővel működik együtt. Azonban nem Amal Clooney az egyetlen, aki tolja a száműzetésből sikeresen visszatért Galliano szekerét, mivel olyan A-listás hírességek is nagy rajongói a tervezőnek, mint Anna Wintour, Cate Blanchett és Rihanna.

Dívaként George Clooney oldalán Tokióban.
Dívaként George Clooney oldalán Tokióban.Atsushi Tomura / Europress / Getty

Michelle Obamához és Kate Middletonhoz hasonlóan Amal Clooney is a világ legérdekesebb és legkedveltebb hírességei közé tartozik, így természetes, hogy sokakat foglalkoztat, hogy mely tervezők ruháira hajlandó elkölteni egy kisebb vagyont. A Gallianóval és az élettársával való lepaktálás azonban sokakat meglepett, pedig Roche neve nem ismeretlen a szakmában, ő öltözteti többek között Uma Thurmant és Marion Cotillard-t is, legutóbb pedig Kendall Jennert küldte el egy elegáns Azzedine Alaia ruhában a Cannes-i filmfesztiválra, illetve ő adta rá azt a figyelemfelkeltő Calvin Klein darabot is, amit a modell az amfAR-on viselt. Bár abban van valami szórakoztató, hogy Amal Clooneynak és Kendall Jennernek ugyanaz a stylistja.

Az álompár esküvői képei megjelentek a People Magazinban is.
Az álompár esküvői képei megjelentek a People Magazinban is.People Magazin

„A Maison még nem kíván beszélni erről a témáról” – fogalmazott lényegre törően a divatház sajtósa, amikor a yahoo.com divatszerkesztője az ügyvédnővel való kapcsolatról érdeklődött. A szerkesztőnek sajnos azt sem sikerült kiderítenie, hogy a bimbódzó divatikon vajon Margiela ruhában fog-e pózolni a Vogue címlapján is. (Egyenlőre csak pletyka, de vélhetően sor kerül rá a közeljövőben.) Annyi biztos, hogy ha Anna Wintouron múlik (ő Galliano egyik legnagyobb rajongója), akkor garantáltan Margiela ruhát adnak majd Amal Clooneyra a talán a közeljövőben megrendezett fotózáson. A még nem hivatalos hírt alátámasztja az is, hogy a Vogue az Instagram oldalán tett közzé egy képet arról, hogy Galliano az ügyvédnő bálozós ruháját igazítja.

John Galliano és Alexis Roche
John Galliano és Alexis RocheDavid M. Benett / Europress / Getty

A tervezőzseni és stylist párja feltehetően már az ügyvédnő esküvői ruhaválasztásánál is jelen voltak, hiszen Galliano rehabilitációja éppen az Oscar de la Rentánál kezdődött, annál a divatháznál, melynek ruháját Amal Clooney esküvőjének napján viselte. Tehát Alexis Roche a páros kevésbé ismert tagja, akit egyébként a legtöbb szakember ismer és elismer a divatvilágban. Az egyik legjobb cimborája a W Magazin divatigazgatója, a sztáröltöztetőként számon tartott Edward Enniful, de Roche nevéhez fűződik az Alexa Chung féle Longchamp kampány és dolgozott már együtt a kínai szupermodellel, Lui Wennel is. Egy biztos, neve vitathatatlanul a legjobb körökben pörög, nem véletlenül figyelt fel rá a politikai elit, Hollywood krémje és a Kardashian klán is az elmúlt időszakban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek