Már 1000 forintért vehet szandált

Minden nyáron nagy kérdés, honnan szerezzen az ember szandált, főleg mostanság, amikor tényleg nagyon olcsón lehet ezeket a kiegészítőket beszerezni: vagy megunjuk a tavalyit, vagy tönkremegy, a lényeg, hogy kéne valami új. Idén a díszített, pár pántból álló darabok épp úgy divatosak, mint a bumfordi gyógypapucsok, és divatba jönnek a fémes színek is. Részletek és az üzletek kínálata a hajtás után!

Asia Center

Az Asia Center azoknak kedvez, akik szeretik a strasszokat, virágokat és színeket, ők ugyanis nagyon olcsón, már 3000 forint alatt megúszhatják a vásárlást. Ha magastalpút szeretne, akkor is megússza 5 ezer forint alatt, de ha valódi bőr szandálra vágyik, akkor is megtalálja számítását, igaz, akkor már mélyebben a zsebébe kell nyúlnia: találtunk egy üzletet, ahol 22-26 ezer forint között kínálnak bőrcipőket, szandálokat, ezek egy részét is megnézheti a galériában!

Deichmann

Műbőr papucsokat már 3-4 ezer forintért vásárolhat a Deichmann-nál. Ha tavaly megtetszett önnek a bőrnek tűnő műbőr, de nem vásárolt, idén megteheti: ismét kaphatók a pár pántból álló, színes papucsok (a galériában megtalálja őket). A gyógypapucs-fazon tavaly óta nem ment ki a divatból, sőt, egyre több helyen kapható, például fémes színekben, vagy élénk pasztellszínekben. Az éktalpú szandálok is mindig bejönnek nyáron, úgyhogy nyugodjon meg, ezekből is van kínálat. Nekem kicsit az egyszerű, fekete, lapostalpú szandálok hiányoztak mindenhonnan, ugyanis úgy általában nehéz olyan lábbelit találni, amin nincs semmi díszítőelem és még olcsó is.

Humanic

A Humanicban magasabb árfekvésű szandálokra számítson, általában 6-8, de nem ritkán 15 ezer forintot kérnek el egy lábbeliért. 5990 forintért leárazva már szép, aranyszínű szandált láttunk, 6990 forintért pedig divatos műbőr klumpát adnak, de ha tényleg kifizet 14.990 forintot egy szandálra, az már kiváló minőségű és valódi bőr lesz, szóval megéri az árát: ha klasszikus és kényelmes fazont választ, több éven keresztül nem lesz gondja szandálra.

CCC

Itt ismét hatalmas a választék, mint minden szezonban, és változatos a kínálat. 10 ezer forint fölötti áron bőrszandálokat kínálnak, de divatos műbőr papucsokat már 3190 forintért vásárolhat. A vastag talpú, bumfordi szandálok kedvelői éppúgy találnak maguknak cipőt, mint a strasszmániások, ráadásul 3990 forintért. Tudom, hogy sokaknak nem tetszik, de vannak műanyag cipők is, melyek strandra kiválóak, de esős nyári időben utcára is simán felvenném őket – ezek is baromi olcsók. Nézze meg a galériában, mit kaphat a CCC-nél!

Fast fashion kínálat: H&M, New Yorker, F&F

Nem lehet kikerülni a fast fashion boltok kínálatát, ha olcsó szandálbeszerzésről van szó, de szerencsére nem is kell: a Pólus Center H&M-jében ugyan nem találtunk annyira sokmindent, de a webshopban is elnézelődhet, ott aztán tényleg minden van. A New Yorker csalódás volt szandálfronton, de az F&F Váci úti óriásrészlege kárpótolt minket: köves papucsok, klumpák, decens törpesarkú szandálok, divatos, fémes színű lábbelik várják a vásárlókat jellemzően 4-6 ezer forint közötti áron. Nézze meg a galériában, miből válogathat!

Oszd meg másokkal is!
Mustra