Így hordja a szezon trendjeit Kendall Jenner

Nemrég megmutattuk, hogy hogyan szárnyalja túl öltözködésével Kim Kardashiant kishúga, a modellvilágban egyre menőbb névnek számító Kendall Jenner, aki jól láthatóan a tavaszi szezonban sem ült a babérjain és szinte az összes valamirevaló divateseményen megfordult New Yorktól Londonon át Párizsig. A marieclaire.com legújabb gyűjtése rámutat arra, hogy az alig 19 éves celeblány mennyire kikupálódott az elmúlt időszakban, aminek köszönhetően egyre kifinomultabban válogatja meg hétköznapi szereléseit és estélyi ruháit.

A trendeket egyre inkább diktáló, mint követő Jenner egyik kedvenc alapdarabja a haspóló lett, ilyen falatnyi darabban számos helyen megfordult az elmúlt hónapokban. Csíkos haspólóban és a szetthez tartozó háromnegyedes nadrágszoknyában érkezett nemrég egy Los Angeles-i ebédre, a nyárias összeállítást pedig egy Sophia Webster szandállal tette tökéletessé. Rihanna menő New York-i afterbulijára is egy kígyómintás haspólóban érkezett, amit egy rozsdaárnyalatú, magasított derekú bőrszoknyával viselt a MET gála után tartott összejövetelen.

Jenner kosármeccsre sem jár játszósruhában, a Clippers játékát egy Sophia Webster által tervezett gladiátorszandálban, szuperrövid farmersortban, fehér haspólóban és egy jól szabott fekete átmeneti kabátban ülte végig, de haspólóban pózolt a Topshop Unique londoni bemutatóján is, a felsőt akkor egy magasított derekú világoskék pantallóval és bézs színű kabáttal tette nőiessé.

Bár a fiatal modell időnként kissé koravénnek tűnik, azért a luxusházak estélyiruhái még így is jól festenek rajta a vörös szőnyeges rendezvényeken. Legutóbb Calvin Klein zöld estélyiében villantott mellet a Met Gálán, azelőtt pedig Romona Keveza élénkpiros kreációjában mutatta meg hosszú combjait, de emlékezetes volt az a mélyen dekoltált csipkealjú estélyi ruha is, amiben a GQ és Giorgio Armani által szervezett Grammy afterbulira érkezett kora tavasszal. Nézze meg a galériában, hogy milyen figyelemfelkeltő összeállításokkal hívta fel magára a fotósok figyelmét Kendall Jenner világszerte!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra