Ezek 2015 legmenőbb kiegészítői

A divathetek végén nincs más dolgunk, mint összegezni: mik a fő trendek ruhafronton, milyen szépségápolási trükköket tanácsolnak a profik, na meg persze mik lesznek a szezon legmenőbb kiegészítői, amiket ha nem is feltétlen dizájnerektől, de a fast fashion üzletekből és a vintage boltokból töredékáron beszerezhet. A nemzetközi divatházak több szemrevaló kiegészítőt is kifutóra küldtek, mi pedig összeszedtük az öt legnépszerűbbet, melyekkel egy teljesen hétköznapi szettet is izgalmassá és egyedivé tehet.

Könyékig érő kesztyű

Van egy olyan tippünk, hogy a könyék fölé érő kesztyűmánia mögött Amal Clooney idei Oscar-szettje állhat, legalábbis elég nagy visszhangja volt az ügyvédnő kétségtelenül egyedi és formabontó szettjének a gála után. Marc Jacobs főként bőr verzióban – szettől függően feketében vagy fehérben – míg a Prada pasztellpinkből készült, enyhén fényes anyagból küldte kifutóra az elegáns kiegészítőt. Vintge boltokban biztosan talál hasonlót, viszont nem árt tudni, hogy a kalapon kívül ez is tipikusan olyan kiegészítő, amit tudni kell viselni – a galériában összegyűjtött képekből inspirálódhat!

Fakkos válltáska

A 2015-ös szezon a rendmániásoknak tervez: táskafronton ugyanis a több fakkos, rendesen megpakolható, ráadásul baromi rendezett filofax válltáskák jönnek divatba, legalábbis az olyan divazházak szerint, mint a Gucci, a Prada és a Bottega Veneta. 

Narancssárga csizma

Ekkora hatása lenne az Orange Is The New Blacknek? Legalábbis más magyarázatát nem igazán látjuk a neonnarancs, térd fölé érő csizmák egyértelmű térnyerésének: a Moschino kifutóján kívül ugyanis az olasz MSGM őszi-téli kollekciójának egyik kulcsdarabjaként is feltűnik az szezonban, ráadásul mindkét márka feltűnő kékekkel, rózsaszínnel és különböző pasztell színekkel kombinálja. Nem is gondoltuk volna, hogy a narancs ilyen sokszínű arcát is megmutatja majd a hidegebb évszakokban, a galériában lévő szettekből bőven inspirálódhat a szezonra.

Feltűnő brossok

Kevés elegánsabb és nőiesebb kiegészítő létezik a brossnál: gyakorlatilag bármilyen szerelést erőlködésmentesen sikkesebbé tesz, ráadásul egy jó megválasztott, egyedi darabbal egészen új dimenziókba emelheti a szettjét. Nem csoda, hogy a Prada és az MSGM is kifutóra küldte, teljesen máshogy értelmezve: a Pradánál maradtak a csillogó, kristályos daraboknál, melyekhez pasztell színű formákat díszítettek, míg az MSGM színes drótokból eszkábált különleges formákat képzel a szezonra. Ha Ön is szívesen beiktatná a mindennapjaiba, érdemes a fast fashion üzleteken kívül vintage boltokban vagy piacokon körbenéznie, ott akár egészen ritka darabokat is kifoghat: a vintage boltok is ugyaninnen szerzik a portékáikat, ráadásul Ön vadássza le a zsákmányt, úgyhogy még izgalmas is!

Szőrös cipő

A szőrös cipők kevéssé praktikus trendjéről bővebben már írtunk: prototípusát, a szőrös mamuszt először a Céline küldte kifutóra három évvel ezelőtt, idén viszont a John Galliano, a Fendi, a Gucci és a Sergio Rossi is kidolgozta saját verzióját, így 2015 legmenőbb kiegészítőinek listájáról  sem maradhat le a bizarr lábbeli. Kim Kardashian és Rihanna már persze rég túl vannak a furcsa trenden, ettől függetlenül készüljön, hogy ősztől több üzletben is olcsó póthajjal dekorált cipők hasonmásait látja majd a kirakatokban.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra