Lapozzon bele hazánk egyik legmenőbb online magazinjába!

Már két éve annak, hogy Boldov Eszter koncepciója alapján elindult a Philosophy, egy olyan magyar online magazin, aminek célkitűzése az volt, hogy felhívja a figyelmet a fiatal és feltörekvő hazai művészekre. A profin elkészített ingyenes magazin címlapján akkor egyik kedvenc modellünk, Kondás Kata volt látható, a napokban elkészült ötödik, tavaszi-nyári kiadás borítóján pedig az ismert német modell, Esther Heesch kapott helyet, akivel egy hangulatos divatanyag is készült. Az 1996-ban született Heesch neve nem ismeretlen a szakmában, hiszen pózolt már a Valentino, illetve a Chloé kampányában és számos neves divatház kifutóján is megfordult az elmúlt években.

Természetesen a Philosophy Magazin legfrissebb számát is ingyenesen lapozgathatjuk, sőt a lap Apple store applikációjában is letölthetjük. A tavaszi-nyári kiadás címe és témája az Upside Down volt, melyet a hazai és külföldi fotósok különféleképpen értelmezhettek és dolgozhattak fel. A lapban többek között Kasza Gábor, Károlyi György, Máté Balázs, Ajkai Dávid, Melodie Jeng, Takahito Sasaki fotói láthatóak, a címlapot pedig Nicolas Kantor lőtte. Az Upside Down néven futó kiadásban interjút olvashatunk a svájci származású audidakta művésszel, a hang-szobrairól ismert Zimounnal, a számos díjjal kitüntetett Kokesch Ádámmal valamint az izlandi színésznővel, Elin Hansdóttirrel is. Nézze meg a galériában, hogy milyen fotókkal találkozhat az online lapban!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.