Instant get: esőkabát a táskánknak

Igaz, hogy a májusi eső aranyat ér, viszont nagy valószínűséggel ezt a mondást nem olyasvalaki találta ki, akinek drága vagy cipzárnélküli táskája van. A begöndörödött haj, a beázott babacipő mellett a táskánknak is árt a hirtelen jött csapadék – éppen ezért örültünk meg annak, amikor a HuffPoston belefutottunk ebbe a zseniális találmányba.

Az eső ellen védekezhetünk esernyővel és gumicsizmával is, de mi a helyzet a táskával? Valószínűleg ez a kérdés merült fel a Shopbopon is kapható Handbag Raincoat feltalálójában is, amikor megalkotta ezt a hiánypótló kiegészítőt. Szerencsére az ára sem vészes: 25 dollárt, azaz közel 7 ezer forintot kell kipengetnie, ha szeretne magának egyet. Jó, az ötlet egyébként nem új, viszont a változékony időjárásra tekintettel mindenképpen úgy gondoltuk, önnek is tudnia kell a létezéséről! A márka honlapját itt találja, sajnos hozzánk nem szállítanak, viszont a már említett Shopbopról 10 dollárért (2800 forintért) igen. Érdemes barátnőkkel összeállni és akkor megoszlik a költség.

thand3000011456 q1 1-0
https://handbagraincoat.com

Ön mit gondol? Ha már meg is vette, mire ehhez a bekezdéshez ért, akkor nyomjon egy MENŐ gombot, ha viszont teljesen feleslegesnek tartja vagy megoldja ugyanezt bevásárlószatyorral, esetleg tesz arra, ha elázik a táskája, kattintson a CIKI-re!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1326) (1345) Ciki!
Mustra