Amikor anyák öltöztetik a felnőtt gyereküket

Bár az életünk azzal kezdődik, hogy a szüleink öltöztetnek minket, felnőttként – jó esetben – már saját magunknak választhatunk ruhákat és dönthetjük el, hogy mit akarunk viselni. Nem volt ilyen szerencsés három ázsiai fiatal (két férfi és egy nő), akiknek az anyukáit felkérte a BuzzFeed, hogy – egy napra – reformálják meg a második ikszet már bőven átlépő gyermekek szettjeit.

Mindhárom anya 50-50 dollárt (körülbelül 14 ezer forintot) kapott, ebből kellett gazdálkodniuk az egyik helyi boltban. A baseball sapkás srác anyukája gyakorlatilag megfogalmazta mindazt, amit mi is gondolunk: hogy ideje elfelejteni a (mélyülepű) melegítőnadrágot utcára, a funkcióval nem rendelkező és jól sem kinéző, derékra kötött kockás inget és a "vicces" feliratokkal ellátott sapkát.

Azt azonban nem tudjuk eldönteni, hogy jobban áll-e a neki ez a kokaindíleres öltönyös viselet (talán igaza van és valóban kicsit bő a zakó), és azt sem, hogy mennyivel járt jobban a másik, "Shut up and dance" feliratú felsőben és telepakolt pelenkára emlékeztető rövidnadrágban létező srác, aki az átalakítás után úgy nézett ki, mint egy pályaudvari taxis 1980-ban. A leggings-es, terepmintájú kabátos lányra is ráfért a stílusváltás, ő végül egy narancs és rózsaszínben pompázó tenisz szettet kapott. Ha szeretne nevetni egy jót és kíváncsi a végeredményekre (illetve tud angolul), nézze meg a videót, mert megéri!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Blogmustra