Így hordják a kertésznadrágot a celebnők

Várhatóan nemcsak a kilencvenes évek egyik legröhejesebb trendje, a bő szárú farmernadrág jön majd divatba 2015-ben, hanem a kertésznadrág is, amit az elegáns overálokhoz hasonlóan már előszeretettel hordanak a hírességek. A „trükkös” hétköznapi ruhadarab körülbelül három évvel ezelőtt vetette meg a lábát a divatházak egyre népszerűbb resort kollekcióiban, azóta pedig a ready to wear kollekciókat felvonultató divathéten is láttunk jópár variációt a témában.

A laza, városias megjelenést kölcsönző trendnek köszönhetően számos híresség szerezte be a farmer kertésznadrágot az utóbbi időben, akik nemcsak a kényelmes játszósruhát látják a darabban és merészen kombinálják különféle kiegészítőkkel is. A northfoto.com válogatását elnézve a fazon idén nemcsak a klasszikus denim árnyalatban menő, hanem hordhatjuk annak fekete, fehér illetve bézs verzióját is.

Rita Ora például átlátszó fehér blúzzal és piros szalaggal átkötött bordó kalappal kombinálta bő szárú kezeslábasát, míg Melanie Griffith egy klasszikus fehér atlétával vette fel azt. Az ismert fehérneműmodell, Alessandra Ambrosio és Gwen Stefani látványos designer táskával kombinálták kantáros nadrágjukat, Sarah Jessica Parker pedig egy tejeskávé árnyalatú kabáttal és Converse cipővel vette fel fehér nadrágját. A Kardashian klánból ismert Kylie Jenner ezzel szemben egy feltűnő, arany fényű körömcipővel viselte bézs kertésznadrágját Miamiban. Nézze meg a galériában, hogy hányféleképpen hordják a hírességek a szezon slágerdarabját!

Oszd meg másokkal is!
Mustra