Katalin és Naomi Campbell is küzd a legjobban öltözött címért

Múlt héten azt kérdeztük önöktől, hogy Jennifer Lopez vajon estélyiben vagy midiszoknyában mutat-e jobban, és most is hasonlóan szép nőkkel készültünk a hétfőre. Naomi Campbell és Elena Perminova Burberry-ben menőztek, Courteney Cox csillogós miniben, Katalin pedig fehér-kék (vagy fekete-arany?) mintás ruhában mutatkozott nemrég.

Naomi Campbell vs. Elena Perminova

Ki a jobb?

  • Naomi Campbell 786
  • Elena Perminova 196

Bár a Burberry 2015-ös őszi-téli kollekcióját február 23-án tartották, Naomi Campbell annyira menő (és befolyásos), hogy már 3 nappal előtte, 20-án viselte az egyik kabátot belőle. A topmodellt lesifótosok kapták le: ezért valamicskét érthető, hogy egész arcot eltakaró napszemüveg és óriási kalap volt rajta. A türkizkék kabát alatt fekete felsőt viselt, kezében pedig szintén a brit márka táskája volt. Lábaira velúr combcsizmát húzott.

Elena Perminova "csak" a bemutató napján vette fel az ominózus kabátot, amelyhez fekete magassarkú szandált, ugyanilyen színű kistáskát és egy aranysárga napszemüveget kapott. Perminova sminkje teljesen természetesre sikerült és a haja is szép, azt viszont nem tudjuk, mit viselt a kabát alatt. Mondjuk érthető, hiszen újra visszatér(t) a kabátruha trend!

Crystal Reed vs. Courteney Cox

A fekete jobban áll

  • Crystal Reednek 763
  • Courteney Cox-nak 199

Crystal Reed hű maradt nevéhez és február 17-én a Vanity Fair partijára egy kristályosan csillogó koktélruhában érkezett. A fekete színű, lyukacsos, nyakban megkötős ruhadarabhoz bokapántos magassarkút húzott, táskát nem vitt magával, kiegészítők közül is csak egy gyűrűt. Mondjuk a díszített gallér miatt megértjük, miért nem vett fel még egy nyakláncot is. A rúzsa színe szép és jól áll az arcához – akárcsak az áll alá érő frizurája.

A Jóbarátok egykori Mónikája a február 8-i Grammy díjátadóján jelent meg ebben a szerelésben (tehát előbb, mint Reed), és ő sem volt elég bátor – már ami a cipőjét és a táskáját illeti. Előbbi egy fekete magassarkú volt, a kezében pedig egy ugyanilyen színű doboztáskát cipelt. Valószínűleg a díszítés miatt, de ezüst ékszereket választott, Cox pedig idővel egyre csinosabb lesz arcügyileg. Ugye nem csak szerintünk?

Kate Middleton vs. Uzo Aduba

Kinek áll jobban?

  • Kate Middletonnak 908
  • Uzo Abudának 145

Katalint még tavaly áprilisban fotózták le ebben a kék-fehér virágos szettben a reptéren. Hogy miért lett most újra érdekes? Mert Uzo Aduba ennek a rózsaszín párját viselte egy színesbőrű nőknek szervezett eseményen. Örülünk, hogy a hercegné nem fekete, hanem sötétkék magassarkút választott a ruhához. Kezeiben égkék kistáskát szorongatott, sminkje és haja pedig szokásosan "katalinos" volt.

Uzo Adubát a szett összeállításánál valószínűleg inspirálta Middleton, mivel ő is a ruha egyik fő színével megegyező árnyalatú magassarkút vett fel a szetthez, amelyet végül ezüst ékszerekkel egészített ki. Ő táskát nem vitt magával, és a haja, illetve a sminkje is teljesen rendben volt.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra