A legindokolatlanabb címlapok 2014-ben

Tavaly megírtuk, hogy kik azok a celebnők, akiknek az arca garancia a rekordméretű eladott példányszámra. Most arra gondoltunk, összegyűjtjük azokat a borítókat, amelyeket mi máshogy, vagy éppen egyáltalán el sem készítettünk volna. Természetesen nem mi vagyunk a magazinok főszerkesztői, így ez csak egy szubjektív lista – kezelje is akként. Természetesen nem vagyunk naivak, és tudjuk, hogy a legtöbbször direkt figyelemfelkeltés áll a furcsának tűnő döntések mögött. A címlapokat hónapokra bontottuk, "szerencsére" minden hónapra jutott valami. A poszt végén szavazhat, ön melyik borító nélkül tudott volna élni 2014-ben!

Január

A lengyel Glamour Scarlett Johanssont tette a címlapjára, amivel semmi baj nem lenne, hiszen a Mango kampányában is jól mutatott, itt viszont a fura póz és a selyemszatén kombiné miatt úgy tűnik, mintha a feje külön életet élne a felsőtestétől. Valljuk be, nem szerencsés.

01 scarlett-johansson-glamour-magazine-poland-january-2014-cover
Fotó: reklámfotó

Február

Az ausztrál Vogue az év második hónapjában Cate Blanchettet kérte fel pózolásra, azt viszont nem értjük, hogy – hacsak nem előtte 3 hétre a Napra küldték a színésznőt – vajon miért gondolta úgy a képszerkesztő, hogy Kim Kardashian bőrszínét photoshoppolja Blanchetté helyére? Mondjuk legalább az "In the spotlight" (magyarul rivaldafényben) alcím értelmet nyer.

02
Fotó: reklámfotó

Március

A március az egyre lotyósabban viselkedő Miley Cyrus hónapja volt: több magazin is meglátta a fantáziát a lefelé ívelő igényszintjében. A német Vogue Madonnára sminkelve, a W magazin pedig meztelenül a párnák közé dobva örökítette meg az énekesnőt az utókornak.

03 Miley-Cyrus-by-Mario-Testino-for-VOGUE-Germany
Fotó: reklámfotó

Április

Bár a Vogue anyja, Anna Wintour egyszer azt nyilatkozta, hogy amíg ő vezeti a Vogue-ot, addig nem lesz Kim Kardashian a címlapon, ez idén megdőlt: az örmény celebnő ugyanis a házi pornófilmtől egészen a divatbiblia borítójáig jutott. Nem csak bennünk merült fel egyébként, hogy vajon mennyit fizethetett ezért a celebpár, Wintour viszont határozottan cáfolta ezt.

Vogue
Fotó: Mario Testino/vogue / vogue


Május

Miley Cyrus májusban is visszatért, hogy Makány Márta tinédzserkorú hasonmásaként az ELLE címlapján görnyedjen. Hasonlóan értelmezhetetlen Beyoncé Time borítója is, aki nagymamabugyógóban pózolt a legbefolyásosabb embereket bemutató számon.

05 BeyonceTimeCover
Fotó: reklámfotó

Június

Nincs azzal baj, ha Madonna nem akar felnőni, de inkább otthon, a négy fal között csinálja azt, amit.

06 Katy-Perry-and-Madonna-Photoshopped-on-the-cover-of-V-Magazin
Fotó: reklámfotó

Július

Az ELLE idén még egyszer mellényúlt akkor, amikor a bizarr kalapmániában szenvedő Pharrellre őslakos (indián) szerelést adott.

07
Fotó: reklámfotó

Augusztus

Kedveljük Beckhamnét, de ezt az agyonerőltetett jéghercegnő arckifejezést igazán elhagyhatná már.
 Persze, tudjuk, az imidzs része, de akkor is...

08 victoria-beckham-british-vogue-2014main oPt
Fotó: reklámfotó


Szeptember

Most komolyan!

09 brooke candy paper cover
Fotó: reklámfotó

Október

Szeretjük, amikor reprodukálnak dolgokat, de Mia Farrow People címlapja Taylor Swift tolmácsolásában igazán kimaradhatott volna az életünkből. Meg úgy mindenkiéből.

10 mia-farrow-taylor-swift-people-magazine-cover
Fotó: reklámfotó

November - december

Úgy mellékesen elmondjuk, hogy a baloldali fotón szintén Taylor Swift látható - igazából teljesen felismerhetetlenül. Kim Kardashianra nincs magyarázat: elképesztő, hogy tud valaki megélni abból, hogy ő Kim Kardashian. Az üzleti érzékre pedig senki ne hivatkozzon, inkább az "egymillió légy nem téved" helyzete áll fenn.

11 - 12 enhanced-9080-1415975430-5
Fotó: reklámfotó

+1: 2015. január

Hogy kereken egy évet fedjünk le, körülnéztünk a jövő januári címlapok között is. Ekkor botlottunk bele Nicole Kidmanbe, akinek az arcát olyan szinten rommá photoshoppolták, hogy a fehér ruha feketének tűnik rajta.

01 ELLE-Jan-15 Nicole-Kidman-Cover-2
Fotó: reklámfotó

Melyik a legindokolatlanabb címlap?

 • A nagyseggű Kim Kardashian 563
 • A hipózott Nicole Kidman 252
 • A strasszokkal kirakott Brooke Candy 121
 • A bamba Beyoncé 59
 • Kanye West és Kim Kardashian 47
 • A görnyedő Miley Cyrus 43
 • Az "örök gyerek" Madonna 42
 • A kreol Cate Blanchett 38
 • A férfi Taylor Swift 26
 • A "miafarrow' Taylor Swift 22
 • Az őslakos Pharrell 20
 • A párnák közt meztelenül fetrengő Miley Cyrus 14
 • Miley Cyrus Madonnaként 13
 • Az ezerarcú Victoria Beckham 12
 • A fehérneműs Johansson 3
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Blogmustra