Péniszkereszttel sokkol Tom Ford

Zanza!

Azt megszokhattuk, hogy Tom Fordnak akut feltűnési viszketegsége van (nemrég meztelenül fotózott egy 19 éves fiút), de most elég sokak szerint túl messzire ment. A DailyMail futott bele a tervező honlapján a lenti képen látható nyakláncba, ami nevéből adódóan (Large Penis Pendant Necklace) nem titkoltan egy péniszt ábrázol. Ezzel önmagában még semmi gond nem lenne, ha nem hasonlítana annyira a kereszténység egyik szimbólumára, a keresztre, és nem közvetlenül karácsony (Jézus születése) előtt dobták volna piacra.

A Twitteren rá is kaptak a témára és keresetlen jelzőkkel illették a dizájnert. A „Hogy merészelsz fallikus szimbólumot készíteni a keresztből? Te irritáló szemét!”, „Ez elmondhatatlanul támadó jellegű. Megőrült, vagy mi van?!”, „Pont időben, karácsony előtt. Mintha azt mondanánk: ezt neked, Krisztus, a világ megváltója!” üzenetek csak három azok közül a Tweetek közül, amelyeket Fordnak címeztek – aki egyébként 53 éves és egy 2 éves kisfiú édesapja. A nyakláncot már celebek is hordják, ezen a fotón például a divatblogger Bryanboy viseli.

Az ára amúgy 790 dollár (közel 200 ezer forint), három méretben és két színben (arany, illetve ezüst) kapható. Ön szívesen látná a fa alatt? Ha igen, nyomjon a MENŐ gombra, ha pedig ízléstelennek tartja, kattintson a CIKI-re!

ajanlo
Fotó: Tom Ford
Menő! (1165) (1311) Ciki!
15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft
Blogmustra