A Balaton ihlette Zoób Kati nyári ruháit

Talán hihetetlen, de már 20 éves a Katti Zoób divatház: a tervező 1994-ben indult személyre szabott haute couture vonalával, mely mellett 2010-től már a hétköznapi – irodai – viselésre tervezett, elegáns Attitude ruhák és 2013-tól a Chance kollekció kötöttáru darabjai is színesítik palettáját.

A látszólag egymáshoz nem illő anyagok és minták párosítása régóta jellemző Zoób Katira, ahogy az igényes anyaghasználat és a kézműves kivitelezés is. A 2015-ös tavaszi-nyári kollekcióban a világos pasztellszínek kapnak helyet – rengeteg a kékes árnyalat, de az arany sem maradt el – és sok könnyed, mozgás közben hullámzó anyag idézi a Balatont, mely a tervező fő ihletforrása volt a szezonban.

A Balaton néhol egész direkt motívumokban jelenik meg (például sirály repül a vékony pulóveren), máshol csak a szettek stílusa illik egy balatonfüredi sétához. A bemutatón egyébként estélyi ruháktól kezdve a kiskosztümökön át a tornacipős-caprinadrágos összeállításokig volt minden, így ugyanúgy megtekinthettük az haute couture vonal Anna-bálra szánt kreációit, mint az Attitude márka sportcipőit, melyekben majd rózsadombi anyukák futkosnak kismotoros gyermekeik után a füredi jachtkikötőben.

A szettek nagy része hibátlan, mind minőségben, mind stílusban tökéletesek az igényes és jól kereső nők számára, de azért persze a közel 120 szett közé keveredett pár olyan is, amiben nem a legelőnyösebb oldalát – vagy egyenesen a bugyiját – mutatja az ember. Nézze meg a galériában a rengeteg Zoób Kati ruhát, ha valami megtetszett, tavaszig még van ideje megfontolni, megvásárolja-e!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek