Palvin Barbara bevállalta a Moschino bemutatót

A férfi kollekciók napjainkban nagyobb hatással vannak a divatvilágra, mint valaha. Így semmi meglepő nincs abban, hogy a Brit Divattanács dolgozói is egyetértettek abban, hogy a divat nemcsak a nők körül forog és megrendezték azt a három napos divathetet, ami a 2015-ös tavaszi-nyári pasikollekciókat vonultatja fel.

A rendezvényen több mint hatvan brit és nemzetközi tervező vonultatja fel a ruháit, bemutat többek között a Burberry Prorsum, az Alexander McQueen, Christopher Kane, James Long, Jimmy Choo, Tom Ford, illetve a Moschino újonnan szerződött vezető tervezője, Jeremy Scott is – írja a dazeddigital.com.

A saját magát lekoppintó, önimádó tervező az utolsó pillanatban kapcsolt, milánói showját Londonba tette át, és a férficuccok mellett jövőre esedékes női resort kollekciójának 15 darabját is kifutóra küldte – ideje volt, így talán Rihanna is talál magának valamit a márkánál.

A hétfői show láttán mégsem a kollekció részletein akadt meg a szemünk és abban sem volt semmi rendkívüli, hogy a tervező bemutatójának első sorában olyan celebnők foglaltak helyet, mint Lindsay Lohan, Pixie Lott vagy Daisy Love, ugyanis hazánk egyik legmenőbb exportcikke, Palvin Barbara is felbukkant a kifutón: erre már nem is emlékszünk, mikor volt utoljára példa. Talán három szezonnal ezelőtt épp Londonban, a House of London showján, ha a fehérneműs Victoria's Secret parádét leszámítjuk.

Az elsősorban divatmagazinokban és szezonális kampányokban látható magyar modell ezúttal Jeremy Scott-tal kivételt tett, ami azért is mókás, mert a 2014-es tavaszi-nyári kollekciók bemutatóján éppen kolléganője, a kifutókat Palvinhoz hasonlóan elkerülő Mihalik Enikő tette a tervezővel ugyanezt. Az Instagramra feltett képek alapján a raszta frizurás modell nagyon élvezte a bemutatót: nézze meg a farmerszettben lépkedő Palvint és az ismét nagyon harsányra, modernre és giccsesre sikerült kollekciót a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra