Ennél jobb reklám nem kell egy táskának

Az egész sajtó azzal van tele, hogy Solange Knowles a Met-gála után nekiesett nővére – a szimpatikusan őszinte Beyonce – férjének, Jay-Z-nek. Az okokat egyelőre csak találgatják, talán sose tudjuk meg, mi volt a baj. Mindenesetre egy nyertese már tuti van a Knowles család balhéjának: a kifejezetten bénán öltözött Solange Knowles számára táskát biztosító Anya Hindmarch.

Kattintson a képre és nézze meg Solange Knowlest tetőtől-talpig!
Kattintson a képre és nézze meg Solange Knowlest tetőtől-talpig!Fotó: Dimitrios Kambouris / Europress / Getty

Hindmarch ugyanis a balhé után pár nappal előrukkolt egy ötletes reklámmal, melyet Twitteren osztott meg követőivel: a Solange kezében lévő "Crisp Packet" clutch mellé az "érdemes küzdeni érte" szlogent biggyesztette. Nekünk tetszik az ötlet, és önnek?

Menő! (1239) (1163) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.