Vilmos herceg igazi stílusikon

Ismerős Önnek a William Arthur Philip Louis név? Nem? És ha azt mondjuk, hogy Vilmos herceg? A két személy egy és ugyanaz, de ez a posztunk más apropóból íródott. Feleségéről, Katalin hercegnéről többször is írtunk, hiszen kedveljük a stílusát (legutóbb például az ausztrál turnén viselt ruháit mutattuk be), róla viszont kevés szó esett eddig.

Mivel Vilmos is példaértékűen öltözködik, emiatt gondoltam azt, hogy 13 olyan képet mutatok a 31 éves herceg elmúlt három évéből, melyek segítségével jobban megismerhetjük a stílusát. Azt tudjuk, hogy a Királynő Katalin öltözködésébe beleszól, azt viszont nem, hogy vajon mennyire kontrollálja unokája ruhatárát. A fotók mellé rövid gondolatokat is fűztem, hogy miért figyelemreméltó az adott szett, esetleg mit tanulhatunk belőle. Részletek és képek a hajtás után!

2011. április 30.

Egy kép három évvel ezelőttről. Vilmos loafer cipőt visel, a szettje pedig tökéletes példa lehet azoknak, akik nem szeretik a feltűnő színeket, de kicsit kreatívkodnának és elhagynák a fekete szetteket.

20110430
Fotó: Wpa Pool / Europress / Getty

2011. július 9.

Nem telt el sok idő az előző fotóhoz képest, így a cipő ugyanaz. Ha esküvőre hivatalos és a nyári melegben nem szívesen húzza magára a fekete öltönyét, akkor tökéletes opció lehet egy világos nadrág-fehér ing kombináció. Hogy ne legyen Ken-baba effektus, ebben a helyzetben kerülje a világos zakókat!

20110709
Fotó: Chris Weeks / Europress / Getty

2012. szeptember 11.

Vilmos egyik kedvenc színe egyértelműen a kék, sokszor ezt variálja feltűnő színekkel – mint itt is. Ezek után senki nem mondhatja, hogy a rózsaszín férfiatlan, csupán a megfelelő árnyalatot kell megtalálni.

20120911
Fotó: Suhaimi Abdullah / Europress / Getty

2012. szeptember 12.

Vilmos kedvence lehet ez a cipő, hiszen újra ezt vette fel. A sötétszürke öltönyhöz a cipő színére hajazó övet vett fel, a kigombolt fehér ing pedig kellően laza, és kicsit sem olcsó hatású.

20120912
Fotó: Chris Jackson / Europress / Getty

2012. szeptember 18.

Az egzotikus környezet megengedi a plusz egy gomb kigombolását, a szegycsont alá viszont csak egyetlen esetben mehetünk: ha mi vagyunk Tom Selleck vagy David Hasselhoff.

20120918
Fotó: Pool / Europress / Getty

2012. december 12.

Vilmos a Hobbit bemutatóján. Kétsoros szmokingot viselt, ami sajnos nem áll neki a legjobban: a mellkas részen túlságosan eláll a testtől. Ezzel egyébként számolni kell, ha ilyen zakót választunk, illetve még azzal is, hogy mindenkire rápakol pár plusz kilót optikailag.

20121212
Fotó: Max Mumby/indigo / Europress / Getty

2013. június 4.

A kék ötven árnyalata? Vilmos remekül kombinálta a kék szín különböző tónusait és árnyalatait.

20130604
Fotó: Max Mumby/indigo / Europress / Getty

2013. július 23.

... ahogy tette egyébként itt is, amikor feleségével és a kis Györggyel pózolt. Sokan ódzkodnak a világoskék ingtől, mert "buszsofőrös", de ezen ideje túllépnünk.

20130723
Fotó: Anwar Hussein / Europress / Getty

2013. augusztus 30.

Ha nadrágról van szó, a férfiak hajlamosak kizárólag a farmerre és a fekete darabokra gondolni. Pedig egy barna, fehér vagy földszínű nadrághoz anélkül vehetünk fel sötétkék felsőt, hogy azon izgulnánk, nincs-e kezeslábas hatása az összeállításunknak.

20130830
Fotó: Max Mumby/indigo / Europress / Getty

2013. november 5.

A szövetkabát igazi alapdarab, a kétsoros verzió pedig rendkívül elegáns – ennek ellenére a hétköznapokban is bevethető.

20131105
Fotó: Mark Cuthbert / Europress / Getty

2014. március 29.

Bár ez nem egy mindennapi szett, mindenképpen szerettem volna, ha helyet kap a válogatásban. A szürke, világoskék, sötétkék és bordó remekül megfér egymás mellett – bátran variálja őket!

20140329
Fotó: Max Mumby/indigo / Europress / Getty

2014. április 22.

A szafari pár szezonnal ezelőtt divat volt, talán onnan maradhatott itt a földszínek kombinációja. Mindenesetre, tetszetős ez a szett is.

20140422
Fotó: Scott Barbour / Europress / Getty

2014. április 25.

Ez pedig pár napja készült, itt Vilmos sötétkék, kétgombos zakóval rendelkező öltönyben és az egyik kedvenc nyakkendőjét viseli – utóbbira bizonyíték, hogy a fotók böngészése közben legalább húszszor belefutottunk más-más szettekben.

20140425
Fotó: Chris Jackson / Europress / Getty
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.