Az MTV Movie Awards 17 legjobb nője

Nemrég ért véget az MTV filmes díjkiosztója, az MTV Movie Awards Los Angelesben, ahonnan mi ismét a legjobb szetteket válogattuk össze – a legjobb női testrészeket és a díjazottak listáját a Velveten találja!

Az MTV rendezvényein a híres nők általában kicsit elengedik magukat és sokkal izgalmasabban öltöznek fel, mint mondjuk egy Oscar gálán. Most a nagyon különleges szettek sajnos elmaradtak, sok volt a kicsit béna összeállítás, szabás és szín, még a jól öltözöttnek nevezhető celebek közé is bekerült pár olyan nő, akinek szettje inkább unalmas, mint szép. A hajtás után nézelődhet!

Kezdjük Jessica Albával, aki bármit vesz fel, döglesztően néz ki: most egy Kenzo harangszoknyát és egy egyszerű csőtopot választott, ami annyira nem nagy szám, hogy ilyen szettek még Pesten is szembejönnek velünk egy-egy buliban.

Shailene Woodley bevállalt egy igazán feltűnő Balmain bőrszerkót, ami csak kicsit nézett ki hülyén, ahogy a lámpák fényében csillogott – igazából vagány összeállítás volt:

Ezt a Chanel ruhát mintha Lupita Nyong'ónak tervezték volna:

Nicki Minaj magához képest nagyon visszafogott ebben a fekete Alexander McQueen ruhában. A karperecei is a McQueen divatháztól vannak:

Rita Ora mindenkin túltett ezzel a dekoltázzsal, nekünk mégis táskája a kedvencünk, amit a galériában tekinthet meg.

Szerkesztőségi kedvenc Grumpy Cat, aki Pharrell Williams-nek öltözött:

Oszd meg másokkal is!
Mustra