Bulizzon fényes nadrágban, mint Vivianne!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. A Szilveszter közeledtével előkerülnek ismét a csinos ruhák, ez alkalommal egy menő bulizót mutatunk önöknek, akitől nyugodtan inspirálódhat akár egy elegánsabb évbúcsúztatóra is!

Vivianne Zhou

Szombaton csapadékmentes, változóan felhős, reggel helyenként párás, ködös, de továbbra is enyhe időre van kilátás – írja az Időkép. Vasárnap nyugat felől egy gyenge hidegfront érkezik, mely több helyen, de elsősorban a Dunántúlon okozhat gyenge esőt, záporesőt, valamint a Dunántúlon délutántól helyenként megélénkülhet az északnyugatira forduló szél. Átlag 8 fok várható napközben és éjjel sem lesznek fagyok.

Vivianne-t még karácsony előtt fényképeztük egy bulin, de szettje tökéletesen megállja helyét egy szilveszteri buliban is. A fiatal lány egyébként nem véletlenül ilyen csinos, divatblogot is ír, ahol még több szettjét megnézheti, ha tőle inspirálódna. A fényes nadrág és decens, fekete blézer párosa mindig nyerő.

Nyaklánc, póló, táska, nadrág, cipő: H&M

Blézer: Zara

12-street fashon-131205-IMG 2323
Fotó: Dívány
16-street fashon-131205-IMG 2338
Fotó: Dívány

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
15-street fashon-131205-IMG 2335
Fotó: Dívány
13-street fashon-131205-IMG 2329
Fotó: Dívány
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.