Vegyen pulcsijához illő sapkát, mint Bettina!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. A karácsony közeledtével előkerülnek ismét a csúnya pulóverek, ez alkalommal egy viccesen öltözött bulizót mutatunk önöknek, akitől nyugodtan inspirálódhat akár a családi karácsonyra is!

Bettina

Szombaton ismét nyugodt, csendes időre van kilátás, ismét sok lesz felettünk a felhő. Hajnalban sok helyen fagypont alá csökken a hőmérséklet, napközben 0 és +5 fok közötti értékekre van kilátás – írja az Időkép. Vasárnap folytatódik a csendes, nyugodt, borongós idő, csapadék nélkül, viszont ismét többfelé párássá, ködössé válhat a levegő a reggeli órákra.

A hétvége remek alkalom arra, hogy kicsit elengedje magát, készítsen egy újabb csúnya pulóvert, vagy csak simán felvegyen egyet, és abban keressen az utolsó pillanatban ajándékot szeretteinek. Bettina hátizsákkal, sapkában sem túl fiús, mert a bő pulóverhez csinos miniszoknyát választott. Vegyen példát róla!

Pulóver: Keresztanyja szekrényében találta

Sapka: A Lehet piacon turkálta

Nadrág: Nem tudja

Harisnya: Nem tudja

Bakancs: Osztálytársától kapta

Hátizsák: avonos csomagban volt

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.